Камион и микробус се удариха, мъж загина, жена е в кома

63-годишният шофьор на тира е оцелял по чудо
10
Камион и микробус се удариха, мъж загина, жена е в кома
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

40-годишен мъж е загинал, а 48-годишна жена е в кома след сблъсък между микробус с каравана и тежкотоварен камион в района на село Осенец. В буса са пътували и две деца. Към момента няма информация за тяхното състояние, предаде БНТ.

Сигналът за инцидента е подаден в 5:24 часа тази сутрин. Час по-рано микробусът е влязъл у нас през ГКПП Дунав мост при Русе.

По първоначална информация те са пътували от Германия за село Ясеновец, разградска област. На изхода на село Осенец, при десен завой, обаче шофьорът на микробуса губи контрол над превозното средство и се удря челно в насрещно движещ се тежкотоварен камион с варненска регистрация.

На място са извикани екипи на полицията, пожарната и спешна помощ. Наложило се да режат ламарините на буса, за да извадят пътниците. Първоначално водачът е бил адекватен, но по-късно е починал в болницата. В кома е неговата спътничка. 63-годишният шофьор на тира е оцелял по чудо. Между мъжът и жената няма роднинска връзка, но тя е майката на двете деца.

Движението в района се регулира от служители на Пътна полиция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: тирмикробускататрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората са го казали много пъти - може да си на час път от крайната цел, но ако ти се доспи - спираш и спиш, щото да няма после "Леле каква стана"
7
1
 
3
 
! Отговори
4ера преди 2 години
ЗАЛЕДЕН ПЪТ !!!!!!!!! КЪДЕ Е ДАМАДЖАНОВ- 4АШКОВ !!!!!!!!!!!! ИЛЛИ ПАК ЗАМИСЛЯ НЯКОЯ ИЗДЪНКА !!!!!!!
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимрадиен преди 2 години
кепер пълен със стока за битака
5
3
 
5
 
! Отговори
вай вай ваййй преди 2 години
Доста е бързала квадратната глава!
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко за хората. Вероятно са пътували цяла нощ и мъжът вече е бил със забавени реакции и предразположен към грешки. Чудя се, след като са имали каравана, защо не са пренощували в нея и да пътуват през по-нормална част на денонощието...
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен123 преди 2 години
Пътя там не е тесен, по времето бат Бойко, го разшириха, но вече има много неравни участъци. В случая катастрофата е станала на прав участък. Точни там няма завой на това място. Другото което е, този от АЛО-АЛО селото Ясеновец надали си е почивал-спал от Германия на път към България, и с две деца, и е минал през селото с над 80 км, при ограничение 50 км..... Хлъзгав път в 5:30 часа.
2
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки се е качил на някакъв дарак и влачи нещо, без да има нужната категория. Я му покажете книжката на починалия,има ли В+Е. Незабавна проверка на всички теглещи ремаркета и каравани.
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв е тоя микробус с каравана? Да не е кемпер?