Търсят кръводарители за пострадалите жени на пътя Девня - Суворово

Лекарите все още не дават категорична прогноза дали животът на жените е застрашен
26 апр 2022 18:20, Красимир Ангелов
11

Две жени пострадаха тежко, след като бетонно съоръжение над пътя се срути върху колата им край Девня. Майката и дъщерята са в болница.

Минути след 9 часа сутринта шофьор на камион, движещ се по пътя Суворово - Девня, прави опит да премине през предпазното съоръжение, не успява да прецени габаритите си и част от конструкцията пада.

Още по темата
"За съжаление, органите на реда или досъдебното производство ще установят причините. Това, което знам е, че извънгабаритен автомобил, премиващ под това съоръжение, след силен удар пада част от съоръжението върху движеща се кола след автомобила", сподели кметът на община Девня Свилен Шитов.

В автомобила са пътували две жени - на 61 години и на 41 години, те са тежко пострадали и са транспортирани до болница във Варна.

"Вследствие на пътния инцидент двете жени претърпяват тежки увреждания на долните крайници, а за случая е образувано досъдебно производство по описана на Районно управление - Девня", сподели началникът на КАТ - Варна Петко Камбуров.

А лекарите във варненската болница все още не могат да кажат дали животът на пострадалите жени е застрашен, но правят всичко по силите си за тяхното стабилизиране.  От призив в социалните мрежи на близките на пострадалите, стана ясно, че спешно се търсят кръводарители.

Вижте повече в репортажа на Тереза Кънчева и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
бааа го преди 1 година
Колко ли трябва да си глупав, за да возиш някакъв висок товар, да не си сигурен колко точно е висок и да не спреш малко преди да бутнеш естакадата за да установиш с голяма изненада, че..............НЯМА да можеш да минеш под нея?!
6
0
 
3
 
! Отговори
В интерес на истинат преди 1 година
В интерес на истината троловете тук са прави до някъде. Зад товарни и извънгабаритни МПС се държи дистанция. Водачът на лекия автомобил е бил непосредствено зад камиона и вероятно не го е изпреварвал, което си личи от лентата, в която е затиснат. Въпреки това не само водачите са виновни. Излезе информация, че не е имало знаци, а това си е опит непредумишлено убийство от Автомобилна и Пътна Инфраструктура, които сега трябва да бъдат съдени до откат, а шефа на АПИ да понесе отговорност за щетите.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спазвай дистанция! Гледай какво става на пътя! Може ли камиона да блъсне прелеза, и да караш след него все едно нищо не става! Спри и виж какво се случва!
4
0
 
5
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Дано се възстановят двете жени! Затова трябва да се движиш на дистанция.
3
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
глупави жени,кьорава ли е какво транспортира тоя камион.въпрос на интелигентност е да си на дистанция от 4 коли.*** овца
2
5
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
Тая дето те е родила е виновна
1
4
 
8
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Това може да се случи на всеки гражданин. Корупцията е виновна