Спират автобусите в област Плевен, браншът се присъединява към протестите

Шофьори ще направят две протестни обиколки в града
18 май 2022 09:33, Петя Славова
9
Спират автобусите в област Плевен, браншът се присъединява към протестите
Снимка: БГНЕС

И Плевен  се присъединява към националния протест на превозвачите. От 9 до 17 часа нито един автобус няма да се движи в областта, предава БНР.

Още по темата

Съобразили сме се с държавния изпит, но от 9 до 17 часа нито един автобус в областта няма да обслужва линиите си, каза Палушка Георгиева, председател на Управителния съвет на Браншовото сдружение на автобусните превозвачи от област Плевен.

Автобусите ще направят две протестни обиколки в града, над 100 камиона също ще протестират.
"След 11 часа автобусите ще бъдат освободени и ще изпълняват линии, тъй като се провеждат матури на зрелостниците. Затова ние сме приели до 9 часа да превозим от населените места до градовете в областта учениците и вечерта да ги върнем.

Остават нашите искания, а те са икономически, трябва да подчертая. И ние ще протестираме дотогава, докато бъдат изпълнени. В Плевен всички ще протестират – товарните автомобили също ще протестират, те ще имат шествие от Гривица по обиколния път".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 1 година
Гроб иДупесето"Герб-дпс"са вечните изкормвача на България и Българите.Русовилските и туркофилските рояци започнаха целенасочено да се роят.Тези оси са токсични както за себеподобните си така и за останалите.Отдавна,още преди 9ти Септември,България трябваше да ги изтреби,а не сега те да я изтребват.Тъжно,но ФАКТ!.
8
4
 
7
 
! Отговори
Gogo преди 1 година
Цялото герберастко войнство: превозвачи, заради които погубиха бдж, некадърни пътищари, заради които хората се избиват по пътищата, градски транспорт, който смуче десетки милиони от столичани и другите гнъсни бандити като нелегалните таксита искат да си върнат бащицата пак на върха на хранителната пирамида, че да им хвърля трохи и на тях! 12 години всички ние волю-неволю му пълнихме бездънните чекмеджета на тиквата и му търпяхме мутренските изцепки! Долу герберастията долу тиквата!
7
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Работештите във фирмите на ГЕРБ и ДПС са като роби.Казват им или протестираш или си без работа,или гласуваш.иломси без работа.По- добре ед а фалират,а хората да си направят собствени малки фирми с по един камион или автобус и така ще.оечелят повече.Истината е че транспортните фирми са на ГЕРБ и ДПС.
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ и ДПС на протест.
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да ви плащаме масрафа ние с винетките за лични коли, оправяйте се.
4
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво, пълна подкрепа.
3
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правителството на Кирил Петков ще оцелее, напук на протестите и саботажите организирани от мафиотите на ГЕРБ!
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
щом този град произведе предатели като чалгарчето въобще нямам очаквания!
1
5
 
10
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Долни комунисти. Все държавата да ви даде! Ама и работниците ви едни мозъчни донори! С техните и нашите данъци да ви спасяваме бизнесите за да обикаляте на село и да се перчите с нова джипка! За това протестират работниците в транспортния бранш! Държавата да вземе от бъдещите им пенсии и да даде на началниците им за нова джипка! Егати комунизма, държавата да спасява бизнеса! Които не издържа на пазара да фалира, по читав ще заеме мястото му!