Четирима са загинали при тежка катастрофа на пътя Пловдив - Карлово

Има обходен маршрут през Марино поле
Обновена: 21 май 2022 21:12 | 21 май 2022 20:57, Анисия Иванова
55
Четирима са загинали при тежка катастрофа на пътя Пловдив - Карлово
Снимка: МВР

Четири души са загинали при тежка катастрофа, станала на пътя Пловдив - Карлово край гр. Баня. Сигналът е получен днес на тел. 112 малко след 18.30 ч.

По първоначални данни близо до Баня, откъм Карлово, при все още неизяснени обстоятелства е настъпила катастрофа между три автомобила - "Опел", "Дачия" и "Фолксваген", при което първата кола се врязала в дърво.

В нея пътували четирима души, като за изваждането им от купето се е наложила намесата на служители от пожарната със специализирана техника, съобщи БНР

На място е констатирана смъртта на 55-годишна жена, а останалите трима пътници са откарани в болница. Малко по-късно е починал 62-годишният шофьор на "Опела", а в линейка и още 2-ма пътници - 33-годишна жена и млад мъж, който все още е с неустановена самоличност.

Местопроизшествието е запазено, извършва се оглед, уточняват от полицията.

До приключването му преминаващите автомобили се насочват по обходен маршрут от Карлово през Марино поле, на разклона с Ведраре към Баня, от където се включват на главния път, съобщиха от АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
3
 
! Отговори
Димби Провадия преди 1 година
Инспектор Дюдю ---- хахахаххааххаахаххаха да е............ твойта м........... да е....... чак в г........... да е........... на милата ти ммммммайчица чак в п........... чак да *** , сел.....с.......ка да е..... , ще ти е..б.....а мммммммммммайчина ти ............. .
28
0
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Често пътувам и виждам, лошо и агресивно шофиране. Вчера на път В.Търново- Попово имаше камион който не можех да стигна , ускорих до 110км/ч и пак не можах да го стина и продължих с допустима скорост. По късно на същата фирма беше се обърнал на завоя за Разград. За съжаление масово шофиране е агресивно и несъобразено с правилата.
27
0
 
1
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 1 година
Таквизи матрял остана из българските земи. Както стана престижно да си чалгар-мутрафон. Така след няколко години дори 80-процентниците ще са кът и ще са каймака на обществото... Както се пееше - "... Скоростта на долу бясна е..."
26
0
 
2
 
! Отговори
на 3 морета преди 1 година
С толкова акъл толкова живот!
25
1
 
8
 
! Отговори
Додо преди 1 година
Богъ да ги прости! Българинът е обезумял! Боже, помагай!
24
3
 
11
 
! Отговори
Кина преди 1 година
До Иво Докато върлува мисленето а шопа: "И сам да съм в трамвая, пак че се бутам.", и десет платна да са, все на някого ще му е тесен пътя. На калпавата ракета, космосът ѝ пречи.
23
0
 
15
 
! Отговори
Кина преди 1 година
Войната по нашите пътища е в разгара си ! Причини много: просташки бабаитлък, шофьори с психични отклонения, пренебрежение на правила и закони, алкохол и други влияещи на психиката вещества ... мнозина бързащи да се преселят в по-хубавия свят.
22
0
 
5
 
! Отговори
Помня преди 1 година
До Селяни 0 дърво 4 27 Дърветата по пътя останаха от соца да хвърлят сянка на асфалта.
21
0
 
20
 
! Отговори
Съвет от дядо преди 1 година
Никой не е застрахован. Ако караш внимателно и спазваш всичко, ще се намери дивак да те набие или друга кола да те удари и убие. Така че внимателно и късмет.
20
0
 
14
 
! Отговори
Тенгри Кан преди 1 година
В Германия вилня торнадо и загина един, при нас 4 торнада са вилняли едновременно, явно;)))
19
1
 
8
 
! Отговори
До29 преди 1 година
Какви 6 платна бълнуваш. Някой друг живот. То сега няма кой да запълни дупките по Витиня
18
5
 
3
 
! Отговори
Иво преди 1 година
Карлово пловдив е нереално неуреден път между гилеми градове.тесен,на вълни,през села,някви надлези. Трябва да е като асеновградско,4платна и локални,обшо 6
17
4
 
9
 
! Отговори
Селяни 0 дърво 4 преди 1 година
Тези дървета винаги растат където не им е мястото, покрай пътя.
16
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама нали воюват в Украйна ??????........
15
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според мен трябва да се вдигне ограничението на скоростта, за да пристигат по-малко пациенти по болниците.
14
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ето така средната продължителност на живота в БГ пада на 70-75г. Нищо де, нали са бързали, да им е честито, че стигнаха преди нас!
13
7
 
15
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 1 година
Хубаво е да пишат и колко от загиналите са били с колани, щото много бабаити се мислят за безсмъртни и не слагат предпазен колан. Когато пътувам с автобус на дълъг път, аз съм единственият който си слага предпазен колан освен шофьора на автобуса.
12
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като се види статистиката от 1995г насам ,ще се разбере че източно ромелци не могат да карат а тяхните инструктори са трагедия .Жалка картинка са и никой не взе мерки толкова години .Като не може да кара да се учи като не се научи никва книжка
11
9
 
31
 
! Отговори
До 17 преди 1 година
Как да няма ред и правила ве?Караме на светнати фарове в ослепяващото те слънце и в отсрещната колона някой си джитка без фарове и който тръгне да изпреварва се забива в него,имаме задължителни пожарогасител,аптечка,жълта жилетка,винетка,гражданска и преглед на стъклото,данък,платени глоби и тн.!Е големите камиони едва ли имат това ама тях никой и не ги търси...особено пък разни анадолци,румънци,украинци и т.н за които правилата не важат и през населено място ще се качи върху тебе със 120км!
10
5
 
57
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Българинът е най примерният европеец когато е в чужбина. Но в България е дивак, защото ни управляват некадърници след некадърници, които не знаят как да наложат ред и правила в държавата.