В Несебър протестират заради безплатни чадъри и шезлонги

Те са поставени от собственика на хотел на малък плаж
29 юли 2022 08:40, Елка Василева
80
В Несебър протестират заради безплатни чадъри и шезлонги
Снимка: Facebook

Жители на Несебър ще протестират на малка плажна ивица пред хотел преди провлака за Стария град. Причината е, че собственикът на хотела е поставил безплатни чадъри и шезлонги на плажа, а местните хора виждат в това опит да се заграби държавна територия, предаде БНР.

Никой не ни е питал дали искаме да се поставят чадъри и шезлонги на плажа, каза Кръстьо Пеев от гражданското сдружение „Обществен съвет-Несебър“.

Няма да премахнем чадърите и шезлонгите, защото хората са доволни, заяви хотелиерът Радостин Дачев.

От община Несебър се заканиха да бъдат предприети законови процедури за санкциониране на нарушителите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
2
 
! Отговори
Бургазлия 2 преди 1 година
Този ресторантьор се опитва да направи хората ***! Няма нищо безплатно! Така се почва - най-малкото, това е реклама за хотела - видите ли, добричкия благодетел дава безплатни чадъри. Ако никой не реагира, временните чадъри ще станат постоянни!
58
4
 
2
 
! Отговори
Корнелия Нинова преди 1 година
Убеждавам се че малогамотният народец с Вазовски герои Мунювчета трябва да бъде изличен до крак от това недъгаво племе.Гледай снимката.Сложил на няма един кв.м плаж 30 тона камънак и скрил с тях плажа,а пред тях наредил чадъри. В нормалните държави през 3 месеца идва шлеп с багера вади пясъка и си връща пълноценен плаж обратно от морето Сулльоооо.
57
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той и доганчо направи цяло пристанище за хората, ама опитайте сега да идете до него.
56
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не може самоволно да прави каквото си иска с обществената собственост!
55
3
 
11
 
! Отговори
Калкулатор Първи преди 1 година
Като не щат безплатно да си плащат, да им се таксува и слънцето, вятъра, гледката на изгрева и залеза и ако има някоя гърла по монокини да плащат дето си плакнат окото!
54
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е някаква едиотия
53
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-кротко. Има си разделение при българите, Чалгаджиите, блогърите, новобогаташите и наркодилърите почиват в Дубай. Истинските богаташи - на Малдивите и Сейшелите. Средната класа - в Африка и Тайланд. Бедните - в Гърция и Турция. В България почиват руснаци, западняци средна класа, бъларски патриоти и нощуващи на плажа социално слаби. Това е.
52
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Шок и ужас Двама трима агенти на общинарите-хотелиери протестират, останалите не знаят защо. Просто като видят тълпа, бързат да се присъединят. Психология на тълпата.
51
3
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
АЙДЕ ВИ МАРШ В ТУРЦИЯ ИНДИЯ И ГЪРЦИЯ!!! БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ Е ЗА БЕЛИ ХОРА!! ТУК ПРОБЛЕМА СА *** АКУЛИ И ЗА ТОВА СЕ ХОДИ НА АЛБЕНА КЪДЕТО Е ЧИСТО НО ТИ СМЪКВАТ ПО НЯКОЛКО КОЖИ ОТ ГЪРБА ИЛИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ КЪДЕТО ИМА ДОБРИ ПРОМОЦИИ И ПАК Е ЧИСТО ЩОТО ПУСНАХА НОВА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ СКОРО!
50
5
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
КОЙТО СИ Е ИНДИЕЦ ДА СИ ХОДИ НА ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ! ЦЕЛТА НА ПОЧИВКАТА Е ДА СЕ ИЗБЯГА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ИНДИЯ В БЪЛГАРИЯ А НЕ ДА СЕ ОТИДЕ ПРИ НЕГО В ГЪРЦИЯ! ПОЧИВКА В ЦЯЛА АФРИКА ЗА БЕЛИЯ ЧОВЕК НЕ Е НИКАКВА ПОЧИВКА!
49
1
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ЧУДЯТ СЕ КАК ДА ГИ ОБЛОЖАТ ОТ ОБЩИНАТА! ЩОМ СА БЕЗПЛАТНИ И ЗА ВСИЧКИ АЗ ЩЕ ОДОБРЯ!/ ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА ТАБЕЛА БЕЗПЛАТНИ ЧАДЪРИ А ТАКАВА СИГУРНО НЯМА И СОБСТВЕНИКА ГИ Е ТУРИЛ ЗА ГОСТИТЕ НА ХОТЕЛА / А ДРУГИТЕ НЕ ЗНАЯТ , ЧЕ СА БЕЗПЛАТНИ И НЕ СМЕЯТ ДА ГИ ПОЛЗВАТ
48
1
 
13
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
Някой 30 лв чадър и шезлонг не е доволен и е мобилизирал местните пияници и мърли!
47
3
 
27
 
! Отговори
Шок и ужас преди 1 година
За първи път да чуя някой да протестира срещу нещо безплатно! Нещо съмнително има.
46
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гърция плажовете варират между 3 и 10 евро за шезлонг чадър но ти дават право за тези пари за поръчаш храна и пиене. Нашите изедници просто ти дават под наем чадъра.
45
4
 
9
 
! Отговори
да бе преди 1 година
До Анонимен ама и в Гърция почнаха да искат по 10 евро за шезлонг и чадър. Зависи как уцелиш
44
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Безплатен чадър ами много ясно.. вземаш си от заведението питие, сок, вода, каквот и да е и си сядаш като бял чоявек! Тея нагляри протестират щото всички хора ходят там ми нека и те направят така. Ама българина е алчен и иска пари.. за ден от чадъри се печелят от 5 000 до 8 000 лв зависи колко чадъра има на плажа !!!
43
19
 
3
 
! Отговори
Прави са! преди 1 година
Никой няма право да забива нито чадъри, нито да строи, нито да се разхожда с джипката по плажа. Има разрешени от общините места да култивират мястото и да печелят. По същия начин нямате право да бетонирате дупка в асфалта, да ремонтирате бордюри и др. Все едно аз да дойда в апартамента на някой и да почна ремонт, защото щяло да му е по-приятно после! Ами той дали иска?
42
3
 
19
 
! Отговори
Пич преди 1 година
Последно, когато почивах в Гърция, плажът беше разпределен по следния начин: 1/3 беше покрит с чадъри и шезлонги безплатни само за клиенти на близкия хотел. 1/3 беше платен с шезлонги и чадъри за други клиенти. И последната 1/3 беше напълно непокрит и безплатен за местните жители. Странно ми е, как гърците си го бяха направили така, че да е удобно за всички? Хем е безплатно за туристите от хотела, хем е платено за онези, които искат шезлонг и чадър и хем е безплатно за местните. А ние не можем?
41
6
 
20
 
! Отговори
Chcjvjchch преди 1 година
Тези чадъри за всички ли са безплатни или само за гостите на хотела? Има голяма разлика. В първия случай-похвално, във втория-незаконно!
40
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Конкуренцията от общинари с хотели и платени чадъри няма да остави безплатна услуга да им се пречка на бизнеса. Това е есенцията на статията.