Двама украинци починаха в катастрофа край Генерал Тошево

Дете и двама румънци са с опасност за живота
28
Двама украинци починаха в катастрофа край Генерал Тошево
Снимка: БГНЕС

Двама украинци са загинали в катастрофа на пътя между Генерал Тошево и балчишкото село Царичино, съобщи за БТА началникът на сектор „Пътна полиция“ към МВР – Добрич Жулиян Минев.

Ударили са се три автомобила – два с румънска регистрация и един с украинска. Украинският автомобил, който се е движил в посока от с. Царичино към с. Кремена, е навлязъл в насрещното движение. Последвало е съприкосновение с първия румънски автомобил, в резултат на което украинският се е завъртял и ударил челно във втория румънски, поясниха от МВР.  

Детето на загиналите и двама румънски граждани, пътували във втория автомобил, са настанени в реанимацията на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съгласявам се че укрите не са стока но детето няма вина останало е ранено и самичко. Ето че могат да помогнат АМЕРИКАНСКИ НПО , ДБ и останалите дето подкрепят Украйна. Има ранено в България украинско дете !!!
20
0
 
6
 
! Отговори
Нагли и опасни преди 1 година
До Анонимен И украинците,и румънците шофират нагло и опасно. Влашорите се научиха да монават от Гърция за Влашория през Петрохан и ги гледам какви луди простотии правят - същите са като турците.
19
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само два три коментара с човешко лице останалите са безмозъчни и жестоки. Човешките коментари защо не вземете да ги изтриете. Няма да им за пръв път. Българина е напълно пропаднало същество, почти животно.
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долния дори не си сложил лайк на коментара преди тебе, който търси помощ за пострадалото дете. Имаш претенции към институциите ами ти какъв си mрол ли си. Не ми отговаряй. Знам те по името.
17
5
 
10
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Да избягаш от войната в Украйна и да се натресеш на българската война по пътищата пред която всички български премиери и български институции са безсилни, защото са некадърни. Всички до един, некадърни да се справят с високите скорости по пътищата. И чужденците бързо се ориентират и виждат че тука е катун и могат да карат с изшивки.
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Детето от украинската кола е тежко ранено, освен че е останало без близки. Защо не дадат повече инфо може да се намерят хора да му помогнат.
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сто реклами ми падат тая вечер. Искам само да кажа че чужденците карат без да спазват правила в нашата страна защото такава ни е славата. Нужна е сериозна реформа в това министерство.
14
5
 
15
 
! Отговори
Мислили преди 1 година
А укропитеците са си мислели,че са се спасили от фронта.
13
0
 
21
 
! Отговори
Саки преди 1 година
И румънците и украинците карат безобразно и опасно. Никога не намалят в населени места, изпреварват безразсъдно и ненормално. Румънците са една идея по опасни защото пътуват в кервани от по 4-5 автомобила и един като направи опасно изпреварване,останалите веднага тръгват след него. Все едно дава Багдад и ще ги обстрелваме ако се разделят за две секунди или друга кола влезе в кервана им.
12
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България всички пришълци карат като джигити, не спазват никакви правила за движение с мисълта, че няма кой да ги санкционира. Чувството за безнаказаност им дава криле.
11
7
 
2
 
! Отговори
офффф преди 1 година
Добре, че имат гражданска отговорност, а не са някои селяни. Ще мине за три часа.
10
12
 
16
 
! Отговори
Оцеола преди 1 година
Надявам се всички украинци да ги последват във вечните ловни полета!Аз казах Хау
9
4
 
12
 
! Отговори
Hoqsan преди 1 година
Със смесени чувства съм.. хем кофти, хем...
8
3
 
14
 
! Отговори
Путин преди 1 година
Явно са смятали, че са избЕгали от умирачката..........
7
3
 
32
 
! Отговори
Мазало преди 1 година
Почти всеки ден пътувам маршрут Казанлък Стара Загора.Казвам ви хора,тези укропитееци нямат уважение към нищооо..не спазват нито знаци нито линии нито предимство нито ограничения..честно ви казвам.И камионите им и колите им.Потресаващо неглижиране на всички правила.Оплаках се на полицията в Ст Заг,казаха ми да съм се обаждал на 112.!?!?Ако още веднъж някой от тези диваци ме постави в опасно положение,ще става мазало,казвам ви.Така ми е писнало ча думи нямам...
6
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато излизам по път с две платна карам с 50 км и винаги съм нащрек когато срещу мен се зададе автомобил. Винаги съм готов да набия спирачки и да влезна в канавката отколкото да карам с 80 и да се забие някой челно в мен. Особено сега когато всеки втори е надрусан и пиян е страшно. Този украинец за да влезне в насрещното нее бил читав или е дрогиран или пиянТе по принцип са си вечно пияни и мъже и жени.
5
8
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ЗА ЖЕРТВИТЕ НА ПЪТИЩАТА НЯМА НАЦИОНАЛНОСТ! ЗАТОВА ПЪТУВАНЕТО С АВТОБУС Е МНОГО ПО-ДОБЪР ИЗБОР ОТ ПЪТУВАНЕТО С КОЛА! НО АВТОБУСА ДА Е В РАМКИТЕ НА ЕДНА ДЪРЖАВА, ЧЕ СЕ НАУЧИХА ДА КУПУВАТ ЕВТИНО ГОРИВО ОТ СЪСЕДНАТА ДЪРЖАВА И ДА ГО КАРАТ С АВТОБУСА И КАТО СТАНЕ ИНЦИДЕНТ ПЛАМВА АЛАМИНУТ АВТОБУСА ФАКЛА
4
7
 
22
 
! Отговори
до Българин преди 1 година
Недей така, на всеки може да се случи. Пък и това на пътя няма отношение към политическите игри в Украйна. Едно дете е останало без родители!
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
цццц , Бог да ги прости....
2
18
 
28
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 1 година
Вече не изпитвам съчувствие към украинци!!! ЗАЩО ЛИ?????