Пожар остави 80-годишна жена без дом

Тя е сама, в селото има само 10 души
9 авг 2022 14:35, Елка Василева
14
Пожар остави 80-годишна жена без дом
Кадър: bTV

Пожар унищожи къщи в карнобатското село Деветинци. Огънят е погълнал две обитавани и една необитавана къща.

Още по темата
Без дом остава 80-годишната Янка Неделчева. Тя е живяла в къщата си 60 години заедно със съпруга си, който е починал. Жената е изгубила и синовете си и е останала сама.

Жената е жива по чудо, след като съсед я спасява.

“Нямам нищо. В селото има само 10 човека”, каза Янка Неделчева пред bTV.

 Все още нито една от институциите не се е свързала с потърпевшата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
До 12 преди 1 година
Живея на село. С 2 думи- функционално неграмотен си. За да се плаща онлайн, не трябват никакви компютри. Мерси. Жокер- 99.998% от територията на страната е покрита поне с 4g. Втори жокер- автоматично плащане. Трети жокер- баба ми е на 82 и си получава пенсията по картова сметка. Всичките й битови сметки се плащат сам самички и никъде не се реди. Ама не е неграмотна текезесарка.
9
2
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 8 преди 1 година
Пишеш си, колкото да не зАспиш. В това село с 10 къщи всичките имат компютри, банвкомати и всякакви удобства за онлайн плащане на всичко. Сигурно и куриерските фирми се избиват коя да иде дотам. И не е толкова *** народът, въпреки всичко, както го описваш. Много добре знаят какво е кредитна карта. И точно тия хора се изтрепва някой да ги оправя, никакво внимание от държавата, само, ако се случи я пожар, я някого утрепят, се чува за тях. *** поживей някой и друг ден там, друго ще пишеш.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДАЙТЕ НА ЖЕНАТА ДОМ!СТИГА ДАВАТЕ БЕЗВЪЗМЕЗДНО НА КЕШЛЯВИТЕ УКРАИНЦИ @!
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако пострадалата самотна жена беше бразилка или укра веднага щяха да се навъртят един куп помощници,с нашите пари,разбира се! Щяха сърцераздирателно да ни помолят да дарим поне по една заплата! Но за българка никой няма да си мръдне и малкото пръстче дори! Българите сме доведените деца в собствената си родина! Съсипват ни от данъци,такси,акцизи винетки,екостикери и др.измишльотини! Събраното отива за другите и никога за БЪЛГАРИТЕ,които плащат! Сбъркана държава сме!
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Застраховки?! Гай ти Баньос е тотално функционално неграмотен, бе... ТОй се реди на опашки да плаща ток и вода, че щели да го измамят, ако платял онлайн. Кредитна карта си мисли, че е кредит, пари дава само на ръка, че мамели... Чака цял живот някой да го оправи, докато всеки го задминава с *** газ.
5
1
 
8
 
! Отговори
до 5 преди 1 година
Взе ми думите от устата. Имам 6 имота и не мога и да си помисля някой да е без застраховка. Я съсед ще те наводни, я- покрив ще протече, а недай си Боже някое бедствие.
4
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чета коментарите и направо ми става болно за мисленето на българина... Институции, та институции. Ами не, има ЗАСТРАХОВКИ, драги ми съграждани. Аз няма да плащам на някого, който не си е застраховал имота. Струва 20лв. годишно за подобна саборетина. Всеки ги има. ВСЕКИ.
3
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все по-често си мисля, че да си роден и живеещ в България е тежко наказание.
2
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бабата да почака десетина години докато институциите се сетят как да го извадвт че са се заклещили.
1
6
 
23
 
! Отговори
Какво си казват преди 1 година
институциите: Пф, ще се занимаваме с някаква си баба, която е с двата крака вече в отвъдното. Да си прави колиба. Сега идват избори, трябва първо схемите да спретнем. Сбъркана Държава!