Разследват смъртта на мъж при злополука с трактор

Трагичният инцидент е от 4 август край Якоруда
9 авг 2022 11:53, Петя Славова
2
Разследват смъртта на мъж при злополука с трактор
Снимка: Bulgaria ON AIR

Окръжната прокуратура в Благоевград води разследване по образувано досъдебно производство за причиняване на смърт поради незнание или немарливо изпълнение на занятие или друга правно регламентирана дейност.

Около 16 ч. на 4-ти август в местността Стофричино в района на Якоруда се извършвал добив на дървесина в гора – частна собственост.

В процеса на трудовата дейност И.О. (на 32 години) управлявал трактор, като издърпвал големи трупи. При извършване на пореден курс внезапно тракторът се наклонил и се преобърнал в дере.

При инцидента водачът изпаднал от кабината и бил затиснат от предната лява гума на тежкотоварния автомобил. Вследствие на причинени травми пострадалият починал, съобщиха от прокуратурата.

Действията по досъдебното производство са започнали с оглед на местопроизшествието и разпити на свидетели. Изискана е информация от контролните институции и търговското дружество, извършвало добив на дървесина. Разследването продължава под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: тракторЯкоруда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Европа държи парите, така че руски *** не я мислете ... Русия е 1/7 от земята, не забравяйте че в останалите 6/7 има същите суровини ... е няма да са толкова евтини, че бай ти Никита работи за 300долара месечно в сибир ..
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Снимката е потресаващ поглед към бъдещето на Еесовската Зона. Без газ, без баня.