За месец затварят отсечки от Околовръстния път на Пловдив

Ремонтните дейности тръгват от днес
9 авг 2022 09:42, Петя Славова
7
За месец затварят отсечки от Околовръстния път на Пловдив
Снимка: кадър, БНТ

Дълго чакан ремонт на една от отсечките от Околовръстния път на Пловдив стартира днес. Пътят е изключително натоварен. Става въпрос за участъка, който се затваря за движение от Пазарджишко шосе към автомагистрала "Тракия".

Инж. Петър Попов, директор на Областно пътно управление - Пловдив заяви пред БНТ, че отсечката ще се затвори в 10.00 часа днес. Ремонтните дейности се очаква да завършат след месец.

Предприема се организация на движението във връзка с ремонта. Тежкотоварното движение няма да минава през града, а през 133 км на АМ "Тракия". За останалите автомобили обходният маршрут ще е през Пловдив.

Инж. Гинка Маринова, представител на фирмата-изпълнител на обекта уточни, че участъкът е 6 км. Ще се работи на два етапа. Първият ще приключи до началото на септември, а вторият - до края на септември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Найко да преди 1 година
Околовръстното е много тясно за този трафик ,още повече че го ограничават с мантинели и вече има няколко фатални катастрофи заради мантинелите ,ако някой навлезе в твойта лента няма как да го избегнеш няма банкет ограничен е с мантинела.Имаше една комисия пред светофара за Марково по повод на първата тежка катастрофа поставих този проблем една Диана..каза че така ще е .Редно е проектанта да търпи солидарна отговорност с виновния шофьор това е проектна идиотщина Поне мантинелите да са навън2м.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Околовръстното се нуждае не от преасфалтирание, а от разширение. Трябва да бъде с поне 2 ленти в пососка. Този ремонт е поредната времянка. Догодина пак ще е за ремонт.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кмета се оля.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами за ремонт си е. Точно там наистина е зле.
3
1
 
2
 
! Отговори
Филибелия преди 1 година
Движението във вътрешността на Пловдив ще стане невъзможно. То и сега е хипер-дупер-мега зле, поради пренаселеният град, а кат доат и шопиянци и ще има задръствания с часове. Не правете добро на шопиянци, не ремонтирайте околовръстното, то и така си е добре. Нека на майните да е зле, но на шопиянките - още по-зле, че е, видите ли държавата, днес? Тва е държавата на шопиянките;))))
2
1
 
1
 
! Отговори
Пийнал преди 1 година
Ще изтраем, за добро е.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От сега хващам бас че ще е затворено поне 6 месеца !