За седмица: 244 клипа с превишена скорост при границата ни с Гърция

Нарушенията са се случили при община Кирково
9 авг 2022 20:30, Петя Славова
7
За седмица: 244 клипа с превишена скорост при границата ни с Гърция
Снимка: БГНЕС

Общо 244 клипа за превишена скорост са били заснети за последната седмица в пограничната с Гърция община Кирково, посочват от Регионалния пресцентър на МВР в Кърджали.

Оттам уточняват, че за всички тях собствениците на засечените в нарушение автомобили ще получат електронни фишове. Регистрираните превишения на скоростта са в периода 1 – 8 август, като част от специализирана полицейска операция "Безопасно лято" в пограничната община.

В обхвата на акцията са проверени 178 моторни превозни средства и 207 лица. Акцент в проверките са били: спазване правата на пешеходците и контрол на скоростните режими. За констатираните нарушения на Закона за движение по пътищата са били съставени 14 акта и 63 фиша.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Дреме ми преди 1 година
Пристигна ми фиш за 600 лева някъде, около някое селце около Кюстендил. Очевидно "хранилка". Ами, няма да ви ги дам. Не можете да ми бутнете пенсията, не можете да ми бутнете и книжката даже. Там 3 години и минава давност.
5
0
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Класация няма ли?Я веднага да покажете кой е победителят.
4
0
 
0
 
! Отговори
Док преди 1 година
Исках да напиша същото като другите коментари, но вече са го написали. Явно за всички е ясно, е почти за всички с изключение на КАТ разбира се. И като казвам всички, визирам дори шофьори от съседните държави. Затова беснеят. Защото няма сила която да ги накара да спазват каквито и да е правила по нашите пътища. Каква пародия на държава сме.
3
0
 
10
 
! Отговори
Xaxa преди 1 година
Айде сега вместо да се бият по гърдите да ни кажат как ще глобят половината от тях след като са румънци... Опаааааа няма и да си платят глобата :) Пък нека се хвалим с тези числа.
2
1
 
10
 
! Отговори
Stoyanov преди 1 година
Пътните знаци са от преди 60 години. Никой не си мърда и пръста да ги обнови, и точно там слагаме камери.
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ушев снима само български автомобили, защото с чуждестранни не му се занимава, много трудно, трябва да се работи, много писане ,а както всички ние знаем той бяга от работа, като дявол от тамян. Затова тук чужденците карат като изтървани, защото знаят че нищо няма да им се случи.