С над 150 км/ч, в дъжд: Турски автобус фучи по АМ "Тракия"

Пътни експерти казват, че няма да има нито един оцелял, ако катастрофира
Обновена: 16 авг 2022 09:28 | 16 авг 2022 09:19, Нели Христова
32
С над 150 км/ч, в дъжд: Турски автобус фучи по АМ "Тракия"
Снимка: Pixabay

Турски автобус е пътувал със 150 км в час по магистрала „Тракия“ преди няколко дни, когато валеше дъжд. Любителско видео, заснето от пътник в автомобил, показва как автобусът изпреварва много коли, преди да навлезе в тунела „Траянови врати“.

„Най-вероятно десетки други хора имат подобни клипчета. Моля ги да дадат сигнал”, заяви в ефира на NOVA Ангел Попов от Европейския център за транспортни политики. По думите му, ако онова, което се случи със сръбския автобус, се случи с превозно средство, което се движи толкова бързо, няма да има нито един оцелял.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така като гледам клипа това е далеч под 150 км/ч, по - скоро 120, пак се търсят евтини сензации.
3
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не, че оправдавам р$3ака, но показанията на скоростомера на автомобила е силно вероятно да са неверни в резултат на използване на гуми с неправилен размер.
2
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
150 км в час с автобус по време на дъжд!! Обаче ако катастрофира ще се почнат едни обвинения - магистралата виновна, Бойко откраднал парите,маркировката била изтрита, мантинелата нестандартна дрън,дрън,дрън.
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'Най-вероятно десетки други хора имат подобни клипчета. Моля ги да дадат сигнал, заяви в ефира на NOVA Еди Койси' --- ще си ги публикувам във фейсо, нема дигам рейтинга на Нова без пари!