Въпреки МВР мерките: Над 20 км опашка от тирове на "Дунав мост"

Водачи са в двете ленти на платното, никой не ги контролира
17 авг 2022 14:18, Анисия Иванова
6
Въпреки МВР мерките: Над 20 км опашка от тирове на "Дунав мост"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Втори ден тежък трафик на граничния пункт "Дунав мост" при Русе. Над 20 километра остава опашката от тирове, а международният булевард "България" отново е блокиран.

Още по темата


Според шофьори и работещи в района причината са недобросъвестни водачи на тежкотоварните камиони, които се редят в двете ленти на платното и никой не ги контролира. Има дори и спящи шофьори в кабините, техни колеги ги изпреварват и така се получава задръстване, съобщи Bulgaria ON AIR.

Тирове стоят от снощи в опашката. Интензивният трафик създава проблем и за градския транспорт на Русе. От граничния пункт съобщиха, че камиони се спират и в района на град Бяла, но тъй като са многобройни, това не води до облекчение на трафика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименКиро за 6 м не може да направи 5 моста.Ако управлява 12г като буци,всичко ще оправи.Гаранция!
5
0
 
4
 
! Отговори
ООН на гъби преди 1 година
Втори ден край Русе и веднага пишете статии?! Това се случва повече от една седмица край Дунав мост 2 около Видин. Е-79 е пълен с тирове чак до Дунавци и има задръствания по над един час при влизане и излизане от града. Обаче защо да пишете. Най-вероятно дори вие самите не знаете за случващото се.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Киро петте моста явно бачкат, та пушек се вдига.
3
0
 
7
 
! Отговори
Аха преди 1 година
Не само при автомобилите се чака - прибирах се от Букурещ с влак и прекарах час и половина само на границата. Какво правят митничарите с тези паспорти и лични карти един Господ знае. И това е граница между две държави от ЕС, където на границата не трябва да те задръжат за толкова дълго време. Цццц...
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе то ако може МВР-то ще дигне нивото на Дунава - да заработи и ферибота, ама на , не може. Виж ред може да тури в опашката, ама като всеки се прави на тарикат пред "кокегата" едва ли и туй ще им се получи.....
1
0
 
5
 
! Отговори
Мечо пух преди 1 година
Герои на социалистическия труд!!