С джип през дюните и в Приморско, да си свали джета

С коли зареждат и заведенията
19 авг 2022 19:38, Александър Попов
33

Пореден случай шофьор влезе с джип по пясъка, като този път в Приморско.

Морският плаж попада в природна забележителност "Пясъчни дюни" между Приморско и местността "Перла". Въпреки че има поставени табели, всяко лято точно от този плаж има десетки сигнали, че джипове зареждат заведенията.

След поредния сигнал от бургаската екоинспекция съобщиха за Bulgaria ON AIR, че на концесионера на плажа ще бъде връчен предупредителен протокол. Законът за защитените територии предвижда санкция в размер от 1000 до 10 000 лева.

"Дали правят доставки, дюните са си дюни и не би трябвало по какъвто и да е повод да се минава през тях. От другата страна на оградата отново има гуми по същия начин. Това е джипът от сутринта, който си свали джета. Мина си през хората, както се вижда по снимките, в закритата палатка има бебе. Знае, че има забрана, според мен си се знае масово. Ясно е, че и боклуци се събират на самия плаж с джипове. Тези джипове освен през дюните няма къде другаде на минат", каза Мария Попова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: джипПриморскодюни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На плажа Нестинарка в Царево това с ддиповете всеки ден го правят сутрин и вечер по няколко пъти, сигурно с магаре или кон може и по-екологично.
23
2
 
6
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
Ако беше статия за Копейкин тук щеше да бъде препълнено с неговите ***, но нали се отнася за българската природа двадесетина човека са се "отразили" ! Сравнявам просто дали сте диваци или разумни същества !
22
0
 
9
 
! Отговори
Когато ни преди 1 година
наричат диваци и пещерняци много се обиждаме от истината и никога не сме се замислили, че сме точно такива ! ИМАХМЕ една от най-хубавите природи в Европа вече нямаме сами си унищожихме хубавото за да се чудим днес защо сме пък бедни ! Ние дори нямаме закони които да ни уплашат, глобили някой 1000 лв. че "развалил" дюна, бълха го ухапала, в цивилизована държава за такава постъпка се лежи в затвора и солена глоба която да плаща докато е жив, това е природа, тя сама не се пази, ние сме тези пазачи.
21
0
 
6
 
! Отговори
И? преди 1 година
Глоба, наказание нещо?!? Няма нали, само още една сензационна новина за храна на мисирките...
20
0
 
8
 
! Отговори
Правителството РБ преди 1 година
Кой е влезнал с джипа не е проблем!! Полицайката Симона реши проблема!!
19
0
 
4
 
! Отговори
Правителството РБ преди 1 година
Е ние какво да направиме??
18
5
 
12
 
! Отговори
Още от същото преди 1 година
Здрави и прави мъже и жени лежат като мумии с дни на плажа. От туриста по-изтъпяло създание няма. То е само едно черво дето лежи и се надига само за да налее от горния край и излее от долния.
17
0
 
4
 
! Отговори
ам'чи тъй де преди 1 година
Нормално, джетО е тежък!
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
върху дюните на приморско има построен цял квартал с хотели от ул. стара планина посока перла всичко беше дюни а сега плачат че някой си карал колата по пясъка.
15
1
 
2
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
До 15 На плажа между дискотека Лазур и Европа може да събереш половината плажуващи от Златните.Това е най широкия плаж в България.Ако тук не си намериш място да легнеш не знам къде ще успееш
14
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ваньо Там на Камчия не беше ли руски вилает? Смееш ли да им кажеш нещо? Ще те обвинят във фашизъм и ще те нападнат.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Гиб Мелсън Е то това е била целта де. Дошли са на плажа, видели са, че няма места. Майката е казала "Почвай да кашляш мама и ще намерим места.". Ти си се посрал от страх и си отстъпил мястото. Схемата явно работи. И даже не можеш да се сетиш, че са те измамили.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Гиб Мелсън - Какво повече може да се очаква от ***-юф-ци освен простотия ?!
11
0
 
8
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 година
До Гиб Мелсън 12 Нали заради този пясък се е изръсила с яка сума, да дойде да полежи.Как така ще загуби един слънчев ден заради болното си дете ?
10
2
 
17
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Проблема при нас българите е ниското ниво на интелигентност.Днес лежа си на плажа на Слънчака гъмжи от туристи,предимно румънци всички се държат прилично,по едно време идва едно семейство българи,детето им болно буха като бухал на 2 метра от нас и майката говори по телефона за лекарства. Докарала болното си дете на плажа но не там където е разредено а там където има най много туристи да заразява.Преместихме се
9
0
 
18
 
! Отговори
Ваньо преди 1 година
Това не е никаква новина. Аз живея на морето и ставам свидетел на десетки подобни случки всеки ден. Отидете на Камчийски пясъци и Шкорпиловци да видите за какво иде реч. SUV и всякакви АТВ и бъгита карат където си поискат през дюните. Някой хвърчат с над 70-80 км по пясъка. И говоря за най-обширните като площ дюни в цяла България, не за някакви бабунки по плажовете на юг. От години е така и няма да се оправи скоро, да не кажа никога.
8
13
 
6
 
! Отговори
Край преди 1 година
Здрави прави мъже и жени лежат като лехуси с дни на пясъка. От това туриста по изтъпяло създание няма. То е само едно черво дето лежи и се надига само за да налее от горния край и влиза в морето само за да се измочае.
7
14
 
2
 
! Отговори
Я па я..! преди 1 година
Стига с тия дюни.За какво ви са ?Изравнявай.
6
21
 
8
 
! Отговори
Край преди 1 година
Интересно ако го видят да гази из нива с пшеница няма да реват обаче, че минал по пясъка - вой до бога. Абе хора вие това лежане по пясъка го фетишизирате бе. Па то не е полезно да си горите пергамента с дни и да се белите като рептили. Ходих до морето - перфекти басейни има перфектни кръчми. На море се ходи за атмосферата и купона не за лежане по пясъка.
5
1
 
4
 
! Отговори
Чужденец преди 1 година
В блгрстан всичко е проформа - законут, прилагането му, наказанията, съдут, работата, качеството...изобщо професионализъм по б ългарски