С джип през дюните и в Приморско, да си свали джета

С коли зареждат и заведенията
19 авг 2022 19:38, Александър Попов
33

Пореден случай шофьор влезе с джип по пясъка, като този път в Приморско.

Морският плаж попада в природна забележителност "Пясъчни дюни" между Приморско и местността "Перла". Въпреки че има поставени табели, всяко лято точно от този плаж има десетки сигнали, че джипове зареждат заведенията.

След поредния сигнал от бургаската екоинспекция съобщиха за Bulgaria ON AIR, че на концесионера на плажа ще бъде връчен предупредителен протокол. Законът за защитените територии предвижда санкция в размер от 1000 до 10 000 лева.

"Дали правят доставки, дюните са си дюни и не би трябвало по какъвто и да е повод да се минава през тях. От другата страна на оградата отново има гуми по същия начин. Това е джипът от сутринта, който си свали джета. Мина си през хората, както се вижда по снимките, в закритата палатка има бебе. Знае, че има забрана, според мен си се знае масово. Ясно е, че и боклуци се събират на самия плаж с джипове. Тези джипове освен през дюните няма къде другаде на минат", каза Мария Попова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: джипПриморскодюни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
8
 
! Отговори
bulgar bulgar преди 1 година
кви са тия грозно игради и парцали на пясъка бе осрахте тоя красив бряг завинаги. Селяни и мутри дерибействат ден и нощ, а институции и държава нема
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак хубаво, че не е акустирал с джета да си свали джипа.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да му блокира джета барабар с джета. В морето да няма жилетка и течението да го прибере
1
2
 
24
 
! Отговори
София преди 1 година
Когато му се тресне една глоба от 10 000лв и му се свалят номерата, и му се конфискува джета, тогава ще си вземе поука. Ако не може да плати в 7 дневен срок, конфискация на движимо и недвижимо имущество чрез ЧСИ. До тогава, за жалост, ще прави каквото си поиска мислейки се за ненаказуем. Явно трябват сурови закони за да се научи ***, че тия табели не са за красота, а за да се спазват.