При гонка в Бургас: Автобус с мигранти блъсна патрулка, има загинали полицаи

Инцидентът е станал около 05.00 ч.
Обновена: 25 авг 2022 07:51 | 25 авг 2022 07:06, Анисия Иванова
216

Снимка: БГНЕС

Двама полицаи са загинали тази сутрин в Бургас при опит да спрат автобус с нелегални мигранти кръгово кръстовище.

Спрян е трафикът от Созопол. Има и ранени мигранти.

Инцидентът е станал малко преди 05.00 ч. тази сутрин, след като автобусът не спира последователно на два контролно-пропускателни пункта на "Гранична полиция", обясни пред БНР Станимир Станев, заместник-главен секретар на МВР.

"Има две неподчинения преди тежкия инцидент."

Във Facebook групата "Шофьори Бургас" очевидци разказват, че инцидентът е станал на кръговото на "Трапезица".

Автобус с турска регистрация, пълен с мигранти, е премазал полицейския автомобил, автобусната спирка, както и будките, които се намират в района.

На място са екипи на полицията, пожарната и линейки. Предстоят следствени действия, които ще бъдат извършени от служители на Националната следствена служба и Прокуратурата.

По границата са предприети активни действия от МВР, включени са сили на Българската армия, както и дронове, увери Станев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
3
 
! Отговори
отвратен преди 1 година
шефовете на МВР и Гранична полиция са за разстрел след като не могат даже един автобус не могат да спрат!!!
146
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Александраи защо на Меркел, а не на бат Бойко дето се хвалеше, че това е най-добре охраняваната граница в ЕС? Меркел ли е виновна, ча България е проядена от корупция и че шефовете на гранична полиция и МВР получават рушвети от трафикантите? Меркел ли е виновна, че сме най-продажното и долнопробно племе в ЕС
145
0
 
4
 
! Отговори
бугаристанец преди 1 година
как така държавата България не може да спре един автобус?! добре че не беше турски танк щеше да срине Бургас! долна, ***, отвратителна, корумлирана, ***, просташка и гнусна държава това е България!
144
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименНаистина, можеше през това време да се проснат шиповете на колелото накрая на града.Не сме на мястото на полицаите, не мога да ги съдя, жалко за загубата, много голяма драма е.И не само за тях.Бежанците са пълни нещастници.За нас няма какво да говоря.Ние сме отлично! И ще става още по-отлично, видимо...
143
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
бургаското панелно лаяняно гето типично за държавата на българите е много добър фон
142
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 170 - то никой не е и искал да влиза в страната ,граничарите са пазили да не излизаш от страната . Както и сега няма бежански наплив към Беларус и Русия .
141
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още едно предимство на соца - не се допускаше свободно влизане в държавата на такива на в ле ци. Незаконното преминаване на граница е престъпление и следва извършителите да бъдат съдени и експулсирани.
140
4
 
2
 
! Отговори
Не си разбрал преди 1 година
До Анонимен Лентата, може да обърне автобуса и жертвите щяха да са много повече...
139
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има си начин Ще се разчуе и ще я заобикалят България.начин-разстрел при опит за бягство.С благи думи не става работата
138
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е колко ли пари струва една лента с шипове?Обзалагам се че е под 500 лева!
137
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крайно време е полицаите в България да спрат да гледат Холивудски филми и да не вживяват в ролята на американски полицаи. Жалко за момчетата. Такива автомобили се спират със специални вериги и шипове. Ама от къде пари за тези неща, след като за 12 годишното управление на ФЕРБ държавата ни беше съсипана.
136
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Автобус!! Представяте ли си?! Е, това ако не е разграден двор, вече не знам какво е. Няма дори как да се опитат да ни излъжат, че имаме граница с Турция - просто няма как автобус с нелегални магически да се телепортира в Бургас.
135
2
 
22
 
! Отговори
Яница преди 1 година
Теэи аборигени превэеха европа!!!! Идват с миэерията си надъхани животни а и се множат като эайци няма отърване от теэи нашественици!!! По тошово време се стреляше на МЕСО по границата ако някои дръжне да премине!!! Ще ги търсим теэи времена но не би!!! Дано трафикантите си намерят эаслуженото а и държавата да се погрижи эа опечалените семейства!!!
134
2
 
21
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
какви "следствени действия" ще провеждат?..Наглия шофьор да го отстрелят "при опит за бягство" и толкова!.."Зъб за зъб,око за око,ЖИВОТ ЗА ЖИВОТ" !..Другия вариант е безкрайно протакане на делото,адвокатски протести,различни "експертизи","първа,втора,трета инстанция" и накрая тоя я лежи година-две,я не.
133
3
 
22
 
! Отговори
аз преди 1 година
Сирийци и подобни нямат място в Европа! И не, не защото не са хора, а защото просто са супер различни и не се социализират! Да ходят в Турция, Арабските емирства и разни тяхни си.
132
1
 
10
 
! Отговори
do 173 преди 1 година
До парламента,дори ще го обстрелят без някой да реагира.Това не е дуржава,а разграден двор и за това са виновни Борисов и Симеонов.
131
2
 
31
 
! Отговори
Александра преди 1 година
Смъртта на теэи двама наши полицай трябва да тежи на съвестта на проклетата Меркел!!! Също така и на цялата европейска комисия - която напълни Европа с аборигени от Аэия и Африка!!! Жалко эа младите момчета!!!
130
1
 
21
 
! Отговори
Lan преди 1 година
Ето в този случай съм за смъртно наказание - това е равносилно на военен акт!
129
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
бежанците мразят американците, те им съсипаха държавите и ги превърнаха в бежанци , а нашите полицейски коли пише police , нашите военни ходеха да свялят режими по света, така че тепърва ще сърбаме каквото сме си надробили като държава.
128
0
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Упс! Шкода, извинавам са!