Колоездач се удари в дърво в Банско, загина на място

Инцидентът е станал в неделя следобед
29 авг 2022 12:41, Красимир Ангелов
32
Колоездач се удари в дърво в Банско, загина на място
Снимка: БГНЕС

45-годишен колоездач загина след удар в дърво в Банско. Трагичният инцидент е станал в неделя следобед, съобщават от ОДМВР – Благоевград.

Към 18 часа на 28 август, 45-годишен мъж от Добринище, движейки се по ул. „Пирин“, е загубил контрол над управлявания от него велосипед, излязъл е в дясно от пътя и се е блъснал в дърво. В резултат на инцидента той е починал на място.

От полицията в областта отчитат още, че трима водачи на МПС са задържани за шофиране след употреба на алкохол през уикенда. Двата от тях са заловени в Благоевград, а един – в Сандански.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 1 година
И още...познавам го лично,работих с него една година...не заслужава вашите *** коментари!Почивай в мир Гоце!
27
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 1 година
Не познавате човека и пишете глупости...много свестен беше,постоянно спортуваше...всички пишете простотии...никой не каза ...мир на праха му...май всички сте ***,ама пълни!!!
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-голямата магия: Чорная пантера в чорна панамера.
25
1
 
1
 
! Отговори
скиор преди 1 година
Български Шумахер на колело.
24
0
 
6
 
! Отговори
До 26 преди 1 година
Какво младо поколение? Човека е бил на 45 години. Прочети първо статията пък тогава пиши.
23
1
 
5
 
! Отговори
Лаб. Меринджей преди 1 година
В добър наклон на асфалт спокойно се достигат 70км/ч с колело. Предостатъчно висока скорост за пребиване. Еле пък в дърво.
22
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не го е ритнал кон или да го е блъснал селския козел бе?
21
1
 
5
 
! Отговори
До Мел Гибсън преди 1 година
Е как ти пречи каската?!Доказано е,че каските предпазват,знаеш.Ноооо,дори и при състезатели понякога не помага,зависи от скоростта все пак.
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пиян е бил на 100 про
19
7
 
5
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
До 13. И как ще си удариш главата в стълб докато караш колело? То по същата логика можеш да си удариш главата в стълб и докато вървиш пеша. С каска ли трябва да ходиш по улиците? Каска съм съгласен да сложа само ако карам извън града, защото там шанса да те бутне някой шофъор с колата си е много голям. Пияни, дрогирани всякаква измеет пътува с коли. На колело дрогирани и пияни няма. Но в града каска не слагам, само ще ми пречи.
18
1
 
1
 
! Отговори
Тракащ бес преди 1 година
До Черна магия как даПийте вино, тъй е каал нашият гръцки бох Бакхус-Дионис и тургайти в него по-малку зърна таатулец, подгрейте винцето леко на огъня и ха, наздраве!;))) Пийте тука, пийте и отвъде и магия нема ва лови, щот вече сте омагьосане от бог Дионис , подскачати и викати "вакх, вакх, въй вакх, вай въкх;))) Само кат на види, магията църна, колко не сме у ред и бега;)))
17
4
 
1
 
! Отговори
Черна магия как да преди 1 година
се отървем от враг, чрез помощ от злите сили в отвъдното. Магията е много силна, борави индиректно с тъмните сили от отвъдния свят. Пренесена е от древните траки. Има я в книгата на "Петте прокудени". ВНИМАНИЕ: ОБРАТНИЯТ ЕФЕКТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПАГУБЕН ЗА ЦЯЛАТА РОДА.
16
4
 
5
 
! Отговори
Донор преди 1 година
Рокерите посвършихме, време е колоездачите да ни заменят!;)))
15
8
 
3
 
! Отговори
Черна магия как да преди 1 година
се отървем от враг, чрез помощ от злите сили в отвъдното. Щом котката изгори до прах, злата сила ще започне да действа, като търси врага от снимката. Веднага след това прахът се оставя да го изветрее вятъра, а окървавеният нож се забива в случаен гроб, за да не могат да развалят магията и злата сили да черпи енергия, да става по-силна. След като злата сила убие врага ви - ще търси отплата от Вас. Трябва да убиете втора черна котка, за да не ви убие Вас.
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Гиб Мелсън, личи си, че си си удрял главата многократно.
13
1
 
9
 
! Отговори
До МелГибсън преди 1 година
Ама с глава в стълб не си се удрял, нали?Каските помагат,повече от колкото без каска.
12
13
 
3
 
! Отговори
Черна магия как да преди 1 година
да се отървем от враг, чрез помощ от злите сили в отвъдното. Намира се черна котка. Трябва да е не по-възрастна от 2 години. Убива се с нож. Ножът се напоява с кръвта й. Взима се черния й дроб. Слага се в буркан. Нощта петък срещу събота се отива на пусто гробище. Носи се снимка на врага. Взима се убитата котка и буркана. Поставят се някъде на гробището. Взима се кибрит. Котката се запалва със снимката и се изрича три пъти: "Аз твой роб, призовавам те, да ми помогнеш, да ме отървеш от моя враг!"
11
13
 
3
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Всеки ден карам колело и никога не съм слагал каска и няма да сложа. Падал съм много пъти но никога на глава и общо взето не мога да си представя как ще падна на глава освен ако някой не ме бутне. За да паднеш на глава трябва да направиш салто във въздуха. Последно паднах като ми се счупи десния корбел, не точно падане а пропадане и хлъзгане по асвалта докато скороста падне. Друг път съм падал на лед, знася на една страна.При падане на веригата паднах докато набирах скорост прав, но пак на крака
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сто процента е бил като мен без каска. Така катастрофирах с кола без каска и сега двайсет години тегло. Мотористите не слагат каски още по-малко колоездачите. А са задължителни.
9
4
 
9
 
! Отговори
Интернет Конспиратор преди 1 година
това като Един Друг Колоездач - Шотланската Звезда и Шампион, дето след като преди дни умра от масивен инфарк, дори Шотланският Парламент вече иска разследване на КОВИД-Ваксините...