Спец акция в Русе, полицаи са в уязвимите райони, махали и квартали

В района на пътен възел "Охлюва" има временен пропусквателен пункт
20 сеп 2022 08:57, Петя Славова
15
Спец акция в Русе, полицаи са в уязвимите райони, махали и квартали
Снимка: БГНЕС

Специализирана полицейска операция се провежда тази сутрин в Русе. Това потвърди за БТА регионалният говорител на МВР в крайдунавския град Даниела Малчева.

Операцията е насочена към противодействие на престъпността и опазване на обществения ред, както и осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони, махали и квартали.

За целта е изграден временен контролно-пропускателен пункт в района на пътен възел "Охлюва".

На място униформени  служители проверяват шофьорите на автомобили за изрядност на документи и превоз на нерегламентирани товари.

Малчева съобщи, че по-късно през деня ще бъде дадена информация за резултатите от операцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: полицияРусе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
11
 
! Отговори
ил Рапоне преди 1 година
Хайде да престанете с тези уязвими райони и групи. Примитивни лица без данъчен и осигурителен принос към бюджета, криминално проявени, мързеливи, прости и неграмотни, но ползващи всички блага на цивилизацията, не могат да бъдат такива. Ходете при наводнените граждани с трудов стаж да проучите как стои въпросът.
10
3
 
6
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Катуница и Столипиново :)))
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
какво значи "уязвим район", уязвим за кой.
8
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо да са уязвими? Защото, ако дойде на власт управляващ като Орбан и има топки да им спре помощите, ще им се наложи те горките да работят и да си изкарват хляба с труд? Или са "уязвими", ама ако в маалата им влезе някой, който не е от тяхната б.о.я, не се знае дали ще излезе жив, това важи и за униформените. Това са привилегировани райони, не уязвими.
7
2
 
21
 
! Отговори
хахахахах преди 1 година
хахахахах "уязвимите райони" ххахахахУязвим си ако замръкнеш там.
6
3
 
11
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Спряха версията в магазините, магазинерите ги е страх да пишат на тетрадка. Поне като са там да видят,че в тези райони никой не издава касови бележки. Не им ли орави впечатление на отдите проверяващи този факт . Това май не ги интересува
5
2
 
28
 
! Отговори
Зевс преди 1 година
Малко е, трябва през няколко месеца баретите да тарашат къщите в гетата за наркотици, оръжие, незаконен алкохол и пари от лихварство и проституция. Цветнокожите се учат да спазват закона само ако живеят в постоянен страх.
4
5
 
20
 
! Отговори
Klaus Schwab преди 1 година
Хвърлете им зарин малко , после при прасетата и така . Проблема е решен . България става световна сила . Проблема е решен !!!!
3
7
 
14
 
! Отговори
МВР е ПОЗОР преди 1 година
Каква Спец.Акция бе престъпници с пагони , полицията в Бобов дол работи в симбиоза с Организираната Престъпност - всеки ден изтезават Българи в продължение на 2 години, не си помръднахте пръста- над 200 жалби са подадени !
2
2
 
23
 
! Отговори
Баси преди 1 година
операцията - направили постове и проверявят документи и за нерегламентирани товари!? Ми нали само след минути от началото цялата махала знае. И чакай ти някой издирван да тръгне да излиза, или да започнат да превозват нещо съмнително.
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Търсят нещо при цветните от маалата Селяметя.