Граждани на протест заради строеж във Варна

Преградиха улица към жилищна кооперация
27 сеп 2022 20:02, Росен Стойчев
5

Граждани излязоха на протест във Варна заради незаконно преградена улица към една от новостроящите се жилищни кооперации в район "Младост".
Още по темата
Хората в квартала много пъти са сигнализирали институциите, стигнало се е и до съдебни решения, след като частна фирма е сложила прегради и на практика е блокирала достъпа на повече от 1000 души до техните имоти, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Искаме да отворят улица "Орех". Тя е незаконно преградена. Това пречи на изпълнението на законен проект за изграждане на ВиК инфраструктура. Това е мирен протест", коментира един от протестиращите.

Заради тези заграждения няма как да бъде изградена и ВиК инсталацията в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: гражданиВарнаBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
9
 
! Отговори
Колчо Оградчев преди 1 година
Пред нас един от някакво село явно е продал нивите и купи полуразрушена къща. След почистване на двора, първата му работа бе да загради малко общинска земя към улицата и засега е сложил няколко гуми върху бордюра и надписал с блажна боя-"вход" на място за поне 2 коли. Така е преценил според разбирането си от село и така прави. Засега никой от общината не го е глобил, а глобата за туби, гуми, върви, телове и др е от 50-500лв
3
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да отвовори на гражданите Виктор Бузев ,гладния архитект ама човека има деца ,които учат в скъпи колежи .
2
8
 
2
 
! Отговори
Събирач на минуси преди 1 година
Това вече го коментирахме, бе. Крайните изводи бяха: 1. Това не са точно граждани, а са заселници от селата. 2. Нека да охлаждат супата. 3. Варна е абсолютно безинтересен град.
1
0
 
4
 
! Отговори
Природен дар преди 1 година
Някои хора искат аз да нямам ХУБАВ живот, приятелка и т.н., заради това са настройвали други хора против мен ! Даже искат да няма фреална и цялостна оправия с България ! Разбирате лки как професионално и велико са ви лъгал иза мен ?