Пешеходец загина след сблъсък на две коли

Инцидентът е станал между Добрич и с. Бранище
3 окт 2022 14:16, Петя Славова
7
Пешеходец загина след сблъсък на две коли
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Пешеходец на 74 години е загинал на място след сблъсък на две коли между Добрич и близкото село Бранище, се съобщава в сайта на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи.

Сигналът за инцидента е получен около 14:00 часа на 1 октомври, събота. На място е установено, че лек автомобил "Шевролет", управляван от 41-годишен мъж, е предприел изпреварване, при което е ударен от друг изпреварващ автомобил с марка „Ауди“, чийто водач е жена на 43 години.

Вследствие на съприкосновението и двата автомобила са напуснали пътното платно, като аудито е убило на място пешеходец, намиращ се на банкета, а шевролетът се е забил в крайпътно дърво и преобърнал.

Водачите на двете превозни средства са без сериозни наранявания. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Асан преди 1 година
ДЗИ да плаща фирата :)))
5
0
 
1
 
! Отговори
младен преди 1 година
До първите 3ма - А държавата сме ние!
4
1
 
1
 
! Отговори
Вследствие на преди 1 година
липсата на акъл можете да наречете катастрофата между два изпреварващи, т.е. движещи се с висока скорост автомобили "съприкосновение". Можеше също да кажете, че автомобилите са се докоснали, после са изхвърчали от пътя и единият е докоснал и убил човек, а другият е докоснал дърво и се е преобърнал. Да ни би шофьорите да са от тия, дето не можем да ги наречем с истинските им имена? Та и автомобилите им не се удрят, а се съприкосновяват?
3
3
 
8
 
! Отговори
До 2 преди 1 година
Шофьорските книжки не растат по дърветата, а се раздават от държавата. Също държавата упражнява контрол над спазването на ЗДвП. Така че точно държавата е виновна, че тези са имали книжки, и държавата е виновна, че нарушителите не се санкционират, ами винаги се чака смъртен случай за да се свърши нещо
2
7
 
9
 
! Отговори
Уточнение преди 1 година
Да попитам "Алоод" защо му е виновна държавата, когато двама слаби шофьори изпреварват неправилно и убиват трети невинен човек. Как тая държава да контролира всеки и да му казва какво да прави. Защо все другите са ви виновни.
1
1
 
20
 
! Отговори
Алооо преди 1 година
Ред= 0 , дисциплина = 0 , наказания = 0 следователно държавата = 0.