Двама загинали при ПТП между автобус и лек автомобил при Сапарева баня

Движението в района временно е преустановено
2 ное 2022 14:08, Петя Славова
4
Двама загинали при ПТП между автобус и лек автомобил при Сапарева баня
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Двама загинали при тежка  катастрофа между автобус и лек автомобил. Пътният инцидент е станал на пътя между Овчарци и Сапарева баня, съобщи говорителят на МВР Катя Табачка.

Движението на моторни превозни средства в този участък от пътя е временно преустановено и в двете посоки, предава Нова тв.

Незабавно към мястото на инцидента са изпратени екипи на полицията, пожарната, както и два екипа на Спешна помощ-Дупница.

Предстои на мястото на произшествието да се извърши оглед и да се изяснят всички факти и обстоятелства, довели до тежкия инцидент.

Движението се регулира от екипи на сектор "Пътна полиция". От МВР съветват водачите да шофират с повишено внимание и съобразена скорост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Много ще ме учуди ако автобуса е виновен....Там в тези райони, карат все едно са на рали.... Жалко за загиналите. Ама естествения подбор не прощава.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 1Дали е дупка или задкормилно устройство ще разберем. Ударили са се бус по редовна линия и VW пълно с калпазани. Ще се учудя, ако буса или пътя са виновни.
2
0
 
5
 
! Отговори
История преди 1 година
В нашето село, има един завой, наричат го - завоя на смъртта. Защото всяка година по едно и също време стават катастрофа, която завършва със смърт. Старите хора казват, че едно време имало една баба Мила, която я нарочили за вещииицааа, защото хора от селото са я виждали да връзва някакви прежди и да пали огън на същия този завой.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А МВР вместо да плаща на говорители да говорят що не вземе да ги уволни тия безсмисленици и на тяхно място да сложи полицаи които да стоят до всяка дупка на пътя и да предотвратяват катастрофи!Говорител!При бай Тошо само говорители имаше!Хайха!На 100 000 човека население имаше 1 милиционер и нямаше никаква престъпност!Пък сегаааа...