Прокурорският син проговори

Твърди, че не е нарушавал мярката
3 ное 2022 21:22, Росен Стойчев
37
Прокурорският син проговори
Снимка: БГНЕС

19-годишният Васил Михайлов от Перник, когото съдът реши да остави с мярка домашен арест, заради липса на доказателства, че я е нарушавал - днес обясни пред БНТ, че повдигнатите му обвинения за побой са неоснователни и че не е нарушавал мярката си, а това че има чадър над него, заради баща му - прокурорът Бисер Михайлов също не е истина.

Въпреки, че вчера главният прокурор поиска оставката на Бисер Михайлов - "По света и у нас" научи, че към момента той не я депозирал във Висшия съдебен съвет.

Прокурорският син остава под домашен арест, реши съдът

В ранния следобед откриваме Васил Михайлов да се припича на балкона на апартамента, където е под домашен арест. Екипът ни видя, че той не е сам, а с негов приятел, който се прибра. Васил смята, че вчерашното решение на Софийския районен съд е справедливо.

Още по темата

    "Всеки средноинтелигентен човек, ще се сети, че не съм си нарушавал мярката. Все пак така реши и съдът. Нормално е да не съм си нарушавал мярката и е ясно, че тази гривна не съм си я сложил аз и е ясно, че не съм ходил на дискотека и идват по 10 пъти на да ме проверяват, следи ме териториална служба", каза Васил.

Вчера пред съда Васил Михайлов обясни, че единственото му нарушаване на мярката било още при пристигането му в Перник, когато пресякъл улица "Петко Каравелов", за да вземе ключовете от апартамента си от близко кафене.

След случая с прокурорския син: Как се контролират проследяващите гривни?

Тогава все още не му била поставена гривна. Твърди, че в заведението се забавил само няколко минути, за да поговори и прегърне със собственика - Краси.

Собственикът на кафето Красимир така и не дойде, за да се види с нашия екип, а сервитьорката ни каза, че едва ли 19-годишно момче си е приятел с 60-годишен мъж, както каза прокурорският син вчера пред съда. За много побои и унижения в Перник заснети на видеоклипове Васил отказа да говори, но не приема повдигнатите обвинения.

Васил Михайлов: Там съм тотално набеден тотално и си държа на показанията.

БНТ: Които са?

Васил Михайлов: Които са, че не съм направил това, което казват. Това за чадъра е пълна простотия това е ясно, аз нямам нищо общо с баща ми, той с мен, както виждате, нито живея с нашите, нито си говориме.

Вчера в съдебната зала се разбра, че гривната на обвиняемия е сложена чак на другия ден, а сигналът се е губел няколко пъти. Разпоредена е проверка.

"Надявам се в рамките на няколко дни всичко да е установено и този, който е допуснал нарушение, ако има такова, да понесе своята отговорност", каза Крум Зарков - служебен министър на правосъдието.

От Министерството на вътрешните работи гарантират, че няма да допуснат неспазване на наложената от съда мярка.

 "Гарантирам, че ако този човек напусне жилището си, няма да се върне обратно, без да бъде задържан от полицията", каза Иван Демерджиев, служебен министър на вътрешните работи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
НОВО ПЕТ преди 1 година
До кога тия мамини синчета ша ни разиграват ?????
28
0
 
6
 
! Отговори
44 преди 1 година
Държава-мечта. Един Чалгопитек разиграва цял град, полиция, прокуратура и съд. И когато се вдигне врява започва цирка:ама има ли гривна или няма, ама кога е отчитала и кога не, ама на терасата хваща ли или не, ама видян ли е вън или не. И след като цирка свърши, невинни няма, до следващия клоун.
27
0
 
5
 
! Отговори
Бай Ставри преди 1 година
Много симпатичен младеж!
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горкото то, все на добричките им се стоварват всякакви нещастия на главата и ги обвиняват за всички грехове на света, а те ангелчета и едни кротки-кротки!
25
4
 
4
 
! Отговори
Данчо Полицая преди 1 година
Браво, много добро момче!
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се оплаквайте от това което ви се случва в ЖИВОТЪТ ЗАЩОТО ВИЕ САМИ СТЕ СИ ГО ИЗБРАЛИ ПРЕДИ ДА СЛЕЗЕТЕ НА ЗЕМЯТА. ИМАТЕ МНОГО УРОЦИ ДА УЧИТЕ И ЖИВОТИ ДА ЖИВЕЕТЕ ..Държава в която няма закони и не се спазват..населението е арогантно нагло бекруполно мързеливо с претенцции незнаещо необразовано нечетящо неработещо 80% роботизирани *** на телофони с искуствени устни лица еднотипно безвкусно истилно облечени гледащи злобно.. самозабравили се.. ама това сте вие.. Държавата не ви е виновна!
23
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименЕ, другари, как да се справи държавата с един побоник,като държава няма отдавна! Народа е *** и калпав необразован липсва им морал възпитание дисциплина.Чувството за безнаказаност липсата на Държавност и велечаене води до това хората сами се избиват физически по пътищата и се бият.Това е в Холивуд го няма.България по времето на Живков това момченце с бяло по устата щеше да е в ТВУ. ДА СЕ ВЪРНЕ НЕЗАБВНО КАЗАРМАТА
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Симпатяга, ха ха ха.. какъвто бащата такъв и сина.. Боже Господи.. да се смееш ли да пламееш ли.. Това го нема никъде по света. .То момчето добро с чувство за хумор поздравява..Бащата прокурор ..а къде е възпитанието културата ценностите няма ли за него библиотека игри хоби .. Нагли арогантни ехидни *** които са мислят за велики а са гола вода.. комплексари.. пълно ес такива които не осъзнават щото са НЕОСЪЗНАТИ че само трупат лоша карма и ще ПЛАЩАТ МНОГО!
21
0
 
11
 
! Отговори
А бе, преди 1 година
Някоя вечер ще попадне на някой с рошави гърди и тогава пак ще бъде в новините.
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не знам перничани какво го бавят тоз убавец?!
19
1
 
13
 
! Отговори
Нима преди 1 година
На камери са го заснели, как се разхожда по улиците около къщата. А гривната за проследяване е изключила за 40 минути. Мистърът на МВР да си подаде оставката, както беше казал.
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавата не може да се справи с един побойник, а тръгнали да проверяват всички водачи по пътищата. Тъжна картинка.
17
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПРОМЯНАТА НА ЖAЛКИЯ ФИГУРАНТ И ШAЙКAТА МУ ГPИ НДЪPИ БЕ CEЛЯНИ ПPOСTИ
16
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На топло за дълго преди да е убил някой или убият него.
15
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре го е научил и отгледал баща му. Такива са всички хубавци полицаи, надрусани и пияни газят и бягат. Прокурори прикриват криминалните си деца т.н.
14
0
 
27
 
! Отговори
О хо хо преди 1 година
Този Няма да си получи заслуженото докато не убие поне двама души!!! Резил!! Резил !Срамота!!!
13
2
 
21
 
! Отговори
Този преди 1 година
Е Наследникът на Семерджиев!!! Ще се " издига" още. Амфетките не прощават!!!
12
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как 19 годишен върти на малкия си пръст прокурор, полиция и съдия. Не стига че този *** трябва да живее в мазе 4 етажа под земята, ами и полицаи да го пазят му сложили, двама, да не избяга. Какви ресурси се харчат за тоя не е истина. Все едно полицията си няма друга работа.
11
0
 
36
 
! Отговори
Край преди 1 година
Е как ще си прокурор - ще обвиняваш на хората децата в престъпления, като твойто дете не си направил човек.
10
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доста нагъл и лъжлив, някак си напомня на Кирил Петков след като е нарушил коституцията и е уредил посредници в търговията с газ.