Представят нова система за проверка на шофьори

Позволява проверяване на информация в реално време
9 яну 2023 15:18, Росен Стойчев
25
Представят нова система за проверка на шофьори
Снимка: БГНЕС

Представят нова система за проверка на превозните средства и шофьорите, съобщи Bulgaria ON AIR.

Тя е на Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация" и ще позволява в реално време да се проверява информацията от националните и европейски регистри за превозните средства и водачите, които ги управляват.

Още по темата


При констатиране на нередности ще се издава акт, който автоматично ще се се вписва в системата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
6
 
! Отговори
Бай Гочо преди 1 година
А западния стандарт ще застигнем кога? А? Питам язе. Кога??
11
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гладни кучета
10
6
 
23
 
! Отговори
ПотреЗ преди 1 година
Само да не се намери пак някой "магьосник", който да ни бутне "системата", че ще ни върнат пак при дедо ви Паисий...
9
0
 
32
 
! Отговори
Пътуващ преди 1 година
Ами тези които спират,те дали са изрядни.Или те гледат в ръцете какво ще им се даде.Извратена система.Кадето трябва ги няма.Да застанат във натоварените места .
8
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Използвам автомобил само за междуградско придвижване от време на време, в краен случай ако наистина трябва да бъда някъде. В града използвам метро и се придвижвам пеш. В отлична форма съм и съм щастлив, че не съм част от тази извратена и напълно безсмислена игра на стражари и апаши по улицата...
7
5
 
37
 
! Отговори
$$$$€€€€ преди 1 година
Хубаво че се започва силен контрол по пътищата.Но е хубаво да направи и щатен контрол на властите.Как да се чувствам когато четем че хората на контрола( на власта) всеки ден са омазани в нарушенията??? Вярвам че има и свестни и отговорни полицай,но за съжаление не са болшинство от което страдат и се срамуват от техните нагли и безкрупулни колеги които винаги имат готов отговор ( и ние храни ме семейства,заеми по банките да ходи ме на шопинг терапия по Европа и света.)
6
2
 
28
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
До Анонимен Те отдавна го правят и имат всички лични данни, които им трябват. Сега планират да вкарат и репресиите в действие. Поне да бяха насочени срещу истинските виновници.
5
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сиреч постоянно ще ни следят, кой къде ходи, и тия данни може да се анализират за съответен човек...добре дошли в мечтаната диктатура на Хотлер, Сталин, Ленин, Мао и др...нали за нашо добро ще е
4
0
 
15
 
! Отговори
за ДАЙ преди 1 година
Още едно време какви дарения събираха-- автогарите във града бяха обгрижвани всяка от различни и на всяко първо число минаваха през тях ! Всичко се знае тука е БГ--министъра ако не знае ,че е бивш полицай....Да сега сме 2023 ама има една стара приказка за вълка много добре да се гледа че може и още да е актуална --навежда ме това какви катафалки се движат по пътищата много ни е далеч транспорта за да отговаря на богата ес действителност , е как става балкански транспорт ес глоби и изисквания ?
3
3
 
10
 
! Отговори
за ДАЙ преди 1 година
Глобите им са такива, че могат да те накарат на момента да напуснеш работа -- значи ,ако си немски тираджия със заплата от 5000 евро може и да оцелеш ,но ако си някое българско шофьорче глобата е съшата като във европа за немския тираджия и почти същото е и за таксиджи даже за тях и затвор е предвиден ако колата не ти е във лицензия ! Ами ако за такова нещо се лежи във затвора тогава ние трява да сме постройли комунизма и да сме ги определили като най-страшното нещо !
2
1
 
19
 
! Отговори
за ДАЙ преди 1 година
ДО оня ден ги даваха как искат пари от тираджите скриха ги за малко да поотмине и сега пак са навсякъде точно като кърсердари --- спират те без причина почват да те ровят и накрая ги снимат как прибират парите ! Сега щом лично те ще събират парите никой няма да можв да докаже кое е събрано по служба кое е шофьорско дарение ! Тука колкото е по--модерна системата ъолкова е по висока мизата при дарението ! От сега почвам да чувам воя на шофьорите -- обичате да глобявате и скоро няма да има и шофь
1
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нередностите са в лошите пътища създаващи опасност от ПТП не в шофьора