Застудяването идва

Максимални температури до шест градуса
27 яну 2023 07:29, Росен Стойчев
15

Денят ще започне с минимални сутрешни температури от минус 1 до плюс 3 градуса, в северозападните райони на места температурите ще паднат до минус 2-3, а по морето - до 5-6 градуса. Снеговалежи ще обхващат също централните и североизточни части от страната, съобщи Bulgaria ON AIR.

По-интензивни валежи от дъжд и сняг се очакват през нощта срещу събота в Добруджа, на места количествата ще достигат до 10-15 литра на кв.м.

Още по темата
Облачността ще бъде значителна със слаби валежи в западните и южните райони. По високите западни полета и в Дунавската равнина дъждът ще преминава в сняг.

Максималните температури ще са от 1 до 6 градуса, по Черноморието - до 10. Над планините ще бъде ветровито и облачно, със снеговалежи главно в Стара планина, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

В събота ще превалява в Родопите и на юг от Бургас. В неделя валежите в източните райони ще спират, най-късно в Североизточна България. Новата седмица ще започне с по-ниски сутрешни температури. В понеделник ще бъде студено с показания на термометрите в сутрешните часове от минус 6 до минус 1 градус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Снежен апокалипсис на +3 градуса, смях. ЩЕ натрупа точно 2 санта за 4 часа и чао
12
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има точно два санта сняг и температура е около нула в София. МРАЗОВИТ студ и снежен АПОКАЛИПСИС.
11
3
 
5
 
! Отговори
Старец преди 1 година
Саде дек не пишуват. Ке има ли дръва на нормална цена иле нема да има???
10
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 1 Xaxa *** как така. Веднага се консултирайте с дойче веле. Трябва да пише "затоплянето" идва, това глобалното. Ще ви отрежат от грантовете за тази статия. . . . . . . . . . Абсолютен ужас трябва да връщат грантовете! Ама и ние искаме за уикенда да ядем месо! Хе хе!
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво мисли Тунберг - топло ли е или студено?
8
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МАЛЪК СЕЧКО ЩЕ ЗАПОЧНЕ СЪС СИБИРСКИ ДЕСАНТ ОТ МИНУС 25 ГРАДУСА ПО ЦЕЛЗИЙ ЗА ДА ВЪЗСТАНОВИ РАВНОВЕСИЕТО !!...
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не разбрах, края на глобалното затопляне ли е? Е то от края на ледниковия период земята все се затопля, независимо от желанията на човеците живеещи по нея!
6
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Старите хора на това време викаха. Идва Суй студ. Демек нема да вали а ше се изцъкли и температурите по онова време се сриваха до минус 15 градуса. По онова време за пръв път видях котка и куче да спът заедно за да се топлят. Кучешки студ.
5
3
 
5
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Александрино, Грета Тунберг е на друго мнение. С най - големия еко философ ли ще спориш?
4
14
 
5
 
! Отговори
Болгар преди 1 година
Това, Путин и Песков ли Ви го казаха,невиждано топла зима,никой не купува руската газ, ужас....."С електрификация, към прогрес"Вл.Ил.Ленин
3
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То не бяха алърти за 10 см. сняг, то не бяха лъжи и накрая лек скрежец навън и сантиметър няма, уволнени сте всички синоптици.
2
2
 
33
 
! Отговори
пешо преди 1 година
пелети 1200 лв тон, за социално слабите да не им е студено...
1
3
 
32
 
! Отговори
Xaxa преди 1 година
*** как така. Веднага се консултирайте с дойче веле. Трябва да пише "затоплянето" идва, това глобалното. Ще ви отрежат от грантовете за тази статия.