Македонската пропаганда от Гърция се прехвърли на България

Това обяви Атанас Величков
23 мар 2023 11:05, Росен Стойчев
58

Македонските власти взеха безпрецедентно решение и заличиха от Централния регистър българския клуб "Иван Михайлов" в Битоля.

"В РСМ не трябва да съществува клуб, който носи името на Иван Михайлов, който е български клуб и в РСМ не трябва и не може българите, които са активни и които търсят правата си, да се сдружават. Това е чистата истина", обясни като причина за закриването на клуба главният редактор на Трибуна.МК Атанас Величков в Bulgaria ON AIR.

Гостът не вярва, че при промяна на името на клуба той е щял да продължи да съществува и уточни, че законът, чрез който сега е забранрн клубът, е бил предложен от опозицията ВМРО-ДПМНЕ и приет с 84 депутати.

Още по темата

"Намериха се 84 депутати, за да се забрани сдружаването на българите чрез оправданието провокативни имена, но не се намериха 80 човека депутати, които да подкрепят вкарването на българите в Конституцията и започването на преговорите с ЕС за РСМ", коментира Величков пред Bulgaria ON AIR.

"Пропагандата с това кой е архинеприятелят на РСМ от Гърция се прехвърли на България", завърши Величков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
3
 
! Отговори
ВНС преди 1 година
Ако искате да прецакате македонците вкарайте ги ЕС.
47
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
като има нещо важно ни занимават с тия , дали са им срок да посочат друго име те не искат.....отвличане на вниманието от муниции , снаряди и нато Къде беше радев днес и кво каза като нинова
46
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на македонците.Сериозна държава са
45
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама и ние сме едни....Постоянно се занимаваме с македонци.Като не искат оствяме ги сами и вето за ЕС.Какво го умуваме?
44
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече не знам дали искам да се сближаваме с тия ( няма да кажа какви, да не ме изтрият ).
43
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РСМ няма да влезе в ЕС поне още 20 години, защото България ще блокира всеки неин опит да се придвижи в тази посока. Окато не зачете правата на българите там. Лицемерната и македонистка, титова политика на северномакедонците от новата злдържавица край Охрид, нямат място в ЕС
42
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ванчо Михайлов е Македонец с БГ съзнание с нацистко-фашистка ориентация.Никой не може да оспори това.Няма как да има в Македония каквото и да е с име на нацист и фашист. Там почти цялото население е било и все още е анти-нацистко и анти-фашистко.С този културен център в Македония се злепоставя България.България не бива да дава пари за подобни неща.Този клуб беше невиждана простотиияяя.Даже не може да си представите колко много ненавиждат наци-фашисти там.
41
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Признахме ги като независими от Югославия и Сърбия, което беше правилно.
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нашите кога ходиха в Скопие на гроба на Гоце Делчев провериха ли костите му дали са още там и негови ли са,те от тия може всичко да се очаква щом не признават борците си за свобода от българския род докато някакви си македони се ослушвали за добро място за добър пост при окупаторите изедници на българския род,че той Скендерберг,който след като видял и разбрал какво представляват османските окупатори и се борил да освободи тая част от Балканите от тях не е на македони полски разчитал,а на негови.
39
3
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Специална военна операция кога?
38
5
 
14
 
! Отговори
Петко преди 1 година
ДА СЕ ЛИКВИДИРАТ МАКЕДОНСКИТЕ КЛУБОВЕ В БЪЛГАРИЯ.
37
2
 
18
 
! Отговори
Ако погледнете преди 1 година
скопските медии ще видите какви потоци омраза се лее срещу България. Изкарват ни виновни за всичко, даже и за смяната на името им. Срещу Гърция, Сърбия и Албания нито една лоша дума няма да срещнете. Явно 75 години под сръбска власт са им внушили че ние сме слаби като държава и шанса им да получат териториално разширение е единствено в посока пиринския край. В крайна сметка нито гърците нито албанците допуснаха на своя територия югомакедонистки емисари да мътят мозъците на цяло едно поколение!
36
5
 
20
 
! Отговори
Маке земьо българска преди 1 година
Ние дерт нямаме. Това , че Македония са решили да живеят в лъжи и насаждане на омраза си е техен избор. Народ който няма достъп до развити пазари а е в Европа е обречен и при първа сериозна икономическа криза ще затънат в такава инфлация от която с поколения няма измъкване . Защото няма ли растеж и силен БВП няма икономически растеж. А висок БВП има само от износ !!! Елементарно е . Няма свобода, няма пари. Така работи ЕС. Макета , Гърция ви смени името не България. А вие мразите нас. Що?
35
1
 
13
 
! Отговори
Северна Кула преди 1 година
Преди време гледах Македонски клип в който отбелязват годишнина на ВМРО в който беше организирано от ВМРО ДПМНЕ и тогавашния им лидер Никола Груевски в който споменават всички лидери на ВМРО и това число и Иван Михайлов като техен лидер.Това означава ли че тогава ВМРО ДПМНЕ и тогавашното ръководство да подкрепят Фашитски лидер?И те по този начин и те ли са били Фашисти?Хубаво да се намери този клип и да се обяви ВМРО ДПМНЕ и тогавашното ръководство за Фашисти и да ги забранят като партия.
34
5
 
27
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Грешката е наша че ги признахме като държава и сега ще им сърбаме попарата на тия мало...умници
33
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Тя беше направена от натоските държави в 1991 г. Дотогава Югославия от нойския договори 1919 г.
32
4
 
13
 
! Отговори
БашМайстора преди 1 година
Още малко и ще си я поделим тази смешна и фалшива държавичка,със Гърция и Албания,те албанците са ги метнали вече.Във Тетово макетата не смеят гък да кажат,а северджанките се плющат и скоро ке раждат шиптърчета.много скоро северджани,мнооого скоро.
31
2
 
19
 
! Отговори
Алек преди 1 година
ПЪТЯ НА АЛБАНИЯ ПОСОКА ЕС ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТДЕЛЕН . НЕ ВИЖДАМ БЪДЕЩЕ ЗА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ! ТЯ ЩЕ БЪДЕ В ДУПКА НА ИЗОЛАЦИЯ ! АЛБАНИЯ Е В ПРОГРЕС,ЗА РАЗЛИКА ОТ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ,КОЯТО Е ПРОПИТА ОТ ОМРАЗА И ЗЛОБА КЪМ СЪСЕДИТЕ СИ !
30
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Македонците в Гърция са по-ниски от тревата, ама когато става въпрос за България се правят на селски мутри или ощипани госпожици. Ще видят ЕС през крив макарон.. вето до дупка! Нещастници.
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Комитата Те не искат да са в Сърбия за да имат добри заплати и служби. Ако бяха в Сърбия србете щяха да им сложат сърбе и край с Пендара и другата шайка..