Протест в защита на животните

Състоя се в София
25 мар 2023 20:35, Росен Стойчев
53

Стотици хора протестираха срещу насилието над животни в цялата страна. Участниците настояват за ефективни присъди за насилниците на животни, съобщи Bulgaria ON AIR.

Повечето от демонстрантите в София бяха довели и домашните си любимци.
Още по темата
Те заявиха, че искат общественото внимание да се насочи към Закона за защита на животните и неговото прилагане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: протестрешениезащита
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая русата грани да не е била някоя миска преди 3-4 десетилетия? Мияза ми като на конкурс за красота с въпроси от журито!
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди месец, баща ми отива до пазара, по пътя някакъв бездомен п.у.мяр тръгва да го хапе, без да е предизвикан по какъвто и начин да е било. Баща ми, колкото стар, толкова и див, му удря един хубав ***, песа изскимтява и накуцвайки тръгва да бяга. След 2 пресечки, бащата го спират полицаи, някой се оплакал за побой над животно. Две пресечки разстояние за 5 минути път! Бърза е родната милиция, другари, бърза е и ни пази!
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази сутрин се качвам в асансьора и о изненада - голяма локва в него, при това воняща. 21 етажа ЕПК и на всеки етаж поне по един пес. Едно време малцина си позволяваха да гледат животно в апартамент (особено куче), днес е голяма мода. Представям си животинката как след разходка сред фекалиите на вън се мята на дивана или на кревата с мръсните си лапички. Тотална мърлявщината и гнус.
28
1
 
9
 
! Отговори
ГЛЕДАХ ГИ преди 1 година
Бяха около 30-тина девици,с външен вид на труженички от околовръсното,с набъбнали джуки,сякаш са яли коприва или са попаднали на стадо разгневени оси.Направи ми впечатление,,децата,,им,кучета напарфюмирани и подстригани от най добрите корифеи в занаята изглеждащи и живеещи сякаш по добре от 80% от българите. Девиците възмутено споменаваха съдбата на Мечо,но хващам бас,че с огромно презрение подминават кварталния клошар. Тези дребни душица,ако влагаха толкова енергия за старците ни,България щеше
27
4
 
15
 
! Отговори
Съвет преди 1 година
От ей такива се пазете
26
8
 
7
 
! Отговори
ВЧЕРА преди 1 година
НАЦЕЛИХ ЕДИН ГОЛЯМ ПЕС В ЧЕРЕПНАТА КУТИЯ И ИЗКВИЧА ..А ПРЕДИ ТВА БЕШЕ МНОГО ЕРБАП..СЕГА БЯГА НА 5 КМ ОТ МЕН
25
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая русата малко сякаш е луда :D
24
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези женички трябва да се лекуват в психиатрия, а не да им се дава трибуна за да плямпат налудничеви простотии.
23
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отвличане на вниманието от изборите след 1 седмица, които на практика ще вкарат България във войната и децата ви, мъжете ви и братята ви ще загинат в Украйна. А тези изобщо не им пука защото знаят, че бъдещата мобилизация не ги засяга.
22
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глобалистите провеждат много хитра политика по разделяне на обществото. Още от древният Рим е написано правилото "Разделяй и Владей". Платени НПО-та ни разделят на каквото се сетите, като дори успяха да разделят и семейство - мъж от жена, родители от децата им и какво ли не. Не разбирам как им се връзват по света на елементарните трикове. А МЕЖДУ ДРУГОТО - ДА СТЕ ЧУЛИ ГРЕТА ТУМБЕРГ ДА ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ СНАРЯДИТЕ С ОБЕДНЕН УРАН, КОИТО ЩЕ ОТРОВЯТ ХОРАТА И ПОЧВАТА В УКРАЙНА ЗА СЛЕДАЩИТЕ 1000 ГОДИНИ?
21
4
 
14
 
! Отговори
Стотици "хора&q преди 1 година
Това на снимката... не е точно човек,а поредното объркано евроатлантическо създание,спонсорирано щедро от и33вратените НПО-та!
20
4
 
21
 
! Отговори
Простак преди 1 година
А да ви кажа, тези жени спят с кучета, те не спят с мъже.
19
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като си купиш кола те карат да я регистрираш и тя да има номера за да я знаят на кой се води. Като животните не ги чипират задължително с инфо за собственици и адреси така ще е. Който има кучета и котки трябва да си плаща глоба щом ги изоставят
18
3
 
13
 
! Отговори
Привърженици.... преди 1 година
.....на насилието срещу хора протестират срещу привържениците на насилието срещу кучета. Класика!
17
4
 
24
 
! Отговори
Бря преди 1 година
Нали са домашни любимци, какво правят на улицата? Да си ги държат вкъщи и да не ни занимават с техните кучета. И да забравят да ги пускат сами понякога на разходка.
16
1
 
12
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Оп/кали са съдебната палата.
15
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баш домашните любимци са ни най голямата грижа в момента.. На такива мероприятия по принцип ходят зомбирани скучаещи жени, на средна и напреднала възраст, в много случаи стари моми, които компенсират тишината в спалнята с гледането на голям брой домашни любимци /типичен пример е лелка от видеото/ Обикалят и хранят уличните животни без да си дават сметка, че така само увеличават броя им , а кучетата даже са и опасни за хората.. На такива им трябва психиатрична помощ, а не да им давате трибуна
14
5
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
сега осъзнах защо мразя кучетата:..-Заради ЗООФИЛИТЕ,както се изрази долу човека,като тая противнагрозотия..
13
15
 
7
 
! Отговори
Августин Блажени преди 1 година
Животните нямат душа
12
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кучета може а прасета не може. Така ли