Завръща ли се зимата? Очакваме сняг следващата седмица

Това обяви климатологът Симеон Матев
31 мар 2023 13:05, Росен Стойчев
8
Завръща ли се зимата? Очакваме сняг следващата седмица
Снимка: БГНЕС

"Дъждът ще бъде събота срещу неделя. В неделната утрин е възможно да затихва. Валежи от дъжд ще има в понеделник и вторник.

Още по темата
В Южна България е възможно да вали по около 30-50 л/кв. м. Няма реална опасност от преливане на реки", предполага климатологът Симеон Матев в ефира на Нова Нюз.

"Във вторник ще превали сняг на по-ниски места. В сряда сутринта, освен в планините, е възможно да има сняг и на по-ниски места – Софийско, Разградско, Шуменско. Няма да е дебела снежната покривка, но изненадани шофьори ще има.

Това застудяване ще продължи до към неделя. Очакванията са времето да се затопли, но температурите да са близки до нормата с разкъсана облачност, обясни Матев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: очакваусловиясняг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей,ще вземе да се провали пропагандата за глобалното затопляне!Сигурно пак ще минават танкове,а с тях върви снега и студа.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи, ако индиЯнците събират дръва, зимата че а юта !
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Край нямаше тази зима. Айде да приключва вече, че ми омръзна да се обличам с 100 ката дрехи преди да изляза. Аман от студ. В Испания вече на море ходят, тук вятър, студ..., па сега и сняг. То на сиромах човек кога ли му е вървяло.
2
0
 
4
 
! Отговори
Топлофикация удря преди 1 година
Отвръща на удара топлофикация инфлационно ще надуе сметките за топло на хората за да бъдат принудени да теглят кредити и заеми за да си платят сметките и същевременно да стимулират банките.
1
6
 
10
 
! Отговори
Парник от Перник преди 1 година
Зелените толкова намалиха парниковите газове, че на земята ще настъпи ледников период