Край на шаренията в центъра на Бургас

Ново решение
3 юни 2023 09:25, Росен Стойчев
34
Край на шаренията в центъра на Бургас
Снимка: БГНЕС

Край на шаренията по централните улици на Бургас. Морският град се превръща в модерен европейски, благодарение на наредба за преместваемите обекти.

Още по темата
Тя задължава наемателите да се придържат към строго определени правила, включително сенници и чадъри да бъдат решени в еднотипни цветове, съобщи Нова.

„Искаме централната част, както и парковете, които се посещават от гостите на града, да имат определена обща визия и да се подчиняват на общи правила”, обясни общинският съветник Георги Дракалиев.

Две от улиците на крайморския град са обявени за недвижима културна ценност, затова и всеки един проект минава за одобрение през Министерство на културата, заяви главният архитект на Бургас арх. Тихомир Райчев.


34
Още по темата: Бургасзаведениячадъри
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Един град в който е мода да ходиш бос като мечка по централните улици не ми го хвали
9
6
 
11
 
! Отговори
Петъръ преди 5 месеца
Успех на Бургас в начинаниято. Ще дойдем това лято да проверим резултата.
8
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Вашият сенник е с един нюанс по-светъл - глоба! Ами то от слънцето... - Да сте го сменили навреме! Ето тук каталога с цветомери и , фирми за цветлинно отчитане! Ще го монтираме и ще следим цвета на сенника, като избледнее под определена граница, автоматично ще ви генерира съобщение с препоръчани фирми-производители на сенници. На цената на един смс!
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
За шаренията не знам, но няма зеленина и лятото е непоносима жега по центъра. Няма една детска площадка по центъра. В Стара Загора си имат страхотна площадка за децата точно в центъра. Дефакто бетонен плац си имаме. Ако искат да го вкарат в световното наследство, все тая
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Цветове по RAL !
5
3
 
26
 
! Отговори
Бургазлия преди 5 месеца
Не само н един цвят, ами и от определена фирма.
4
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Липсва ми Бургас и България, но хората са ужасни, под всякава критика. Че и се мраэят
3
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бургас заприлича на европейски град! Не като София- всеки осморазряден бачкатор провинциалист санирал в различен цвят панелката, паркирал Е60ката пред входа на зелената площ, че да не му откраднат постижението на живота. Колкото и *** хора да живеят в Бургас (повярвайте ми, стряскащо ***), толкова те се научиха на РЕД и красота. Кметът ги научи. А софиянци кога ще ни научат? Аз съм научен, от скъпия квартал хитър програмист съм с 20 имота, ама бачкерите от крайния бедняшки квартал кога?!
2
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е, той бетона е сив, ква шарения!?
1
16
 
6
 
! Отговори
От 23-та стая преди 5 месеца
Искам в черно. Всичко в черно. Всичко всичко в черно да го боядисат. Много искам!