Сглобката се "тресе" преди местния вот

Разликата между първите два политически субекта се е разширила
15 сеп 2023 20:15, Росен Стойчев
29
Сглобката се "тресе" преди местния вот
Снимка: БГНЕС

"В момента сглобката се тресе с оглед на местните избори, с оглед на законите по Плана за възстановяване и устойчивост. Социологията показва, че разликата между първите два политически субекта се е разширила - процентите на ПП спадат, докато на ГЕРБ остават твърди.

Още по темата
При ротацията на Мария Габриел ще видим доста по-висока разлика между ПП и ГЕРБ".

Това каза пред БНР политологът Атанас Радев.

"Озовахме се в президентски модел на управление и в момента се опитват да ограничат властта на държавния глава. Но да не пропускаме, че президентската институция има правомощия в различните власти с цел да балансира, да играе ролята на медиатор и мост. Последствията от управлението на служебните кабинети са, че се вижда как моделът се накланя в друга посока и се прехвърлят свръхочаквания към президентската институция, за които не сме гласували", допълни политологът.


29
Още по темата: обяснениеправителство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
до 4 коментари преди 2 месеца
Не могат съвсем да изключат коментарите, защото те ги хрант*утят. Ако не са коментарите, никой няма да отваря дол*нопр*обните, жълто-кафеви, списвани на про*сташки и вулгарен език, звучащи като пиянска сбирка пред панелка, служещи на чужди интереси пар*цали! Само по-големите и заможни прода*жници могат да си го позволят. Тук по-голямата част най-обикновени български думи са забранени, та вече не зная къде да слагам звездички.
14
2
 
5
 
! Отговори
BG преди 2 месеца
Разпад на брака !!!!!!!
13
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ОТВОРЕТЕ С МАПС КОМСОМОЛСК НА АМУР- ТАМ Е БИЛ КИМ ЧЕН УН В ЗАВОД ЗА АВИАЦИЯ, А СЕГА РАЗГЛЕДАЙТЕ НИСКАТА ЧАС ОТ ГРАДА- ДЪРВЕНИ КЪЩИ ОТ 19 ВЕК РАЗБИТИ И ПОЛУСРУТЕНИ, ОТИДЕТЕ В ПАНЕЛНИТЕ КОМПЛЕКСИ ВИЖТЕ ИМ УЛИЦИТЕ ОТЪПКАНА ПРЪСТ- ТОВА Е ПОТРЕСАВАЩА МИЗЕРИЯ- ВИЖТЕ В КАКВИ УСЛОВИЯ ЖИВЕЯТ СТРОИТЕЛИТЕ НА САМОЛЕТИ- НЕ ИСКАМ В ЕВРАЗИЯ И БРИКС- А СЕГА РАЗГЛЕДАЙТЕ ГРАДОВЕТЕ В ЕС ИМА ЛИ ТАКАВА МИЗЕРИЯ. ХА СЕГА ПОЗНАЙТЕ ДАЛИ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА РУНДЯ И СИЕ...
12
0
 
14
 
! Отговори
Краварска работа преди 2 месеца
Тресе се и се разпада
11
14
 
2
 
! Отговори
А РУСКАТА СГЛОБКА..? преди 2 месеца
БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ, ИТН, ПРЕЗИДЕНТСТВОТО....... ТЯХ ЛИ ДА ИЗБЕРЕМ И ДА ВЪРЖЕМ..??... ПОМНИМ МНОГО ДОБРЕ И 1944...И 1989....И 1996.......ЧЕРВЕНИ РУСКИ Б. ЛКУЦИ....
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички сте за Белене. Там се сглобявайте колкото искате.
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички началници на парламентарни комисии са от ГЕРБ и ДПС. Толкоз. Другото е евтин цирк за зрители с IQ под 10.
8
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сглобката е двойно заварена за повишени натоварвания при тръскане!
7
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Урко Народен съд мурзилкте няма да има НИКОГА
6
2
 
18
 
! Отговори
Урко преди 2 месеца
У нас все по належащо ще се поставя от обществото въпроса, за Народен Съд над политиците участвували в управлението на страната след 1989 година !
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Винету направо се е разтресал.
4
0
 
15
 
! Отговори
Мен преди 2 месеца
Ей голяма чистка напоследък в тия коментари. Що ли така? На кой ли не му харесва мнението на обществото? Абе що направо не вземете да ги изключите? Тогава спокойно ще можете да претендирате за 100% одобрение. Хахаха....
3
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
сглобката зависи единствано от посланика на краваршингтон - тия номера дето ги правят са за да си мисли народа че ще се разпаднат - абсолютно невъзмажно е - ако българина не скочи да ги вкара където им е мястото
2
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Парапета се тресе. Румъния ще сезира съда на ЕС, ако пак им сложат вето и ще търси обезщетение в размер на 2 % от бвп, което е милиарди,, а нашите гризачи отмово мълчат като жпо.
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Каква сглобка е това,на мен ми прилича на политически Франкенщайн със СОП, деветдесет процента ТЕЛК с чужда помощ. Жалка картинка.