Вашите сигнали: Нагло паркиране, незаконно сторителство...

Редно ли е в забавачка да се внасят торти и сокове, питат потребители
18 окт 2023 21:00, Анисия Иванова
6
Вашите сигнали: Нагло паркиране, незаконно сторителство...
Снимка: Helpbook

През последните дни в платформата на Helpbook.info получихме разнообразни сигнали по повод възникнали проблеми от цялата страна.

Изпратиха ни сигнал, подкрепен със снимки от Кърджали, на които се вижда ежедневното нагло паркиране в пешеходна зона в центъра на града пред партийна централа. Нашият потребител твърди, че липсва всякаква реакция от органите на реда към тази безнаказаност.

Получихме оплакване от кв. Христо Ботев за съсед, който извършва незаконно строителство на масивна къща. Същият няма нито един от необходимите документи за тази дейност и щял да си плаща когато и колкото е необходимо, тъй като законите за него не важали, всичкото това придружено със заплахи и закани към комшиите.

Получихме сигнал за поредното изоставено ППС в град Русе: "Бих желала да подам сигнал за изоставен автомобил на терена пред блока. Автомобилът е изоставен повече от 3 години, с неплатени прегледи и гражданска отговорност, което е видно от снимките, приложени в писмото. Въпросното превозно средство, освен че заема място за паркиране в така натоварения ни град, но е предпоставка за злополуки поради влошеното си състояние. Автомобилът е с подвижна час на покрива, който е пробит и дава възможност да се проникне в него, което е опасна игра за децата в квартала. Надявам се да предприемете мерки за отстраняването му преди да е станала някоя неприятна ситуация", завършва сигналът

Друг наш потребител се обръща с въпроси към БАБХ редно ли е в детско заведение да се внасят хранителни продукти като торти, сокове и други почерпки. Според него тази практика не е съобразена със здравословното хранене на децата, а и също така създава предпоставки за натравяния.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Шо да не се внасят сокове,торти и други почерпки в забавачката.хора без работа се чудят за какво да пускат сигнали,намерете им работа на тия лентяи,че по цял ден стоят пред забавачници,входове,спирки и паркинги и се чудят ква забележка да напрАВЯТ. много пенсионери има такива клюкари.Хора без акъл.