Сървайвър 3 свърши, за да се върне през септември

Участниците са смъкнали общо 120 килограма
9 авг 2008 10:17,
16
Сървайвър 3 свърши, за да се върне през септември
Снимка: БГНЕС

Само няколко дни след края на снимките на "Сървайвър 3: Островите на перлите" голяма част от участниците вече си почиват от изтощителното приключение на различни места в България и в съседните страни, съобщиха от екипа на шоуто.

След близо 60 дни, прекарани на панамския архипелаг, участниците са "изгубили" общо около 120 килограма телесна маса.

По време на престоя си на островите сървайвърите са успели да уловят около 100 килограма риба, като най-големият улов е бил 50-килограмов скат.

За целия снимачен период екипът е изминал по вода над 1400 километра до различни островни места из Тихия океан.

Седемдесет килограма репеленти са били необходими на оператори, звукооператори, продуценти и репортери в битката с кръвожадните мушици "читра".

Зрителите ще гледат Сървайвър 3 от септември по Би Ти Ви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Ало Popova, пак ли те гони конспирацията? И за какво ще си правят целия труд та те излъжат? По малко пари ли ще вземат или какво? Да не говорим, че май съвсем други бяха любимците на БТВ, ама аре. Дреме им на тях кой ще спечели. А иначе, ако се понапънеш малко, ще видиш, че толкова издънки имаше в предаването, които в никакъв случай не биха ги оставили, ако всичко беше нагласена работа.Така, че помисли малко, преди да плюеш и търсиш конспираций на всякъде.
14
0
 
2
 
! Отговори
popova преди 15 години
това си беше чиста предплатена услуга жалко за тези които играха за удоволствие и този ники маринов не го ли беше срам да си получи наградата с тази мазна физиономия почива си 20 дена на спокойствие и не ми е ясно как някои го мислят за герой срам е и за бтв
13
0
 
2
 
! Отговори
musovir преди 15 години
Всичко е нагласено, хората ходят по кастинги за този дето клати гората - влизат роднини на учстаници от предишното предаване, медийни личности, известни лица. Още от първото предаване стана ясно че в БГ са корумпирани даже и ТВ игрите. Същотото е и с Биг брадър - въртят се все едни и същи маймунджулъци между известни хора - предишни и бъдещи участници.
12
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Това още веднъж доказва ,че няма как да ядеш малко а да дебелееш .. това е основната теза на дебелаците. Те пред приятелите си казват ,че нищо не ядът а като се приберът омитат огромни количества храна. А диета придружена с фитнес стопява с огромна скорост сланините. А в Сървайвър където на три дни имат състезание и повечето влреме само лежът пак стапят много кила. Във предния сървайвър имаше хора свалили по 20 килограма и то без да са били дебели. Един дебелак може да стопи двойно.
11
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Трябваше да е при маите, ама вожда "18-те дупки " не се е споразумял с продуцентите за парите. Нашите са давали допълнително и 16 ***, но вожда е бил непреклонен.
10
0
 
2
 
! Отговори
men преди 15 години
интересно ми е да разбера какво се е случвало, да видя игрите и да "попътувам" със сървайвърите
9
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
ami aide i ti zagubi 20 kg da te pitam dali i 10 nqma da ti se struvat mnogo...
8
0
 
2
 
! Отговори
mary преди 15 години
Какво ще му гледаме? Че ние си живеем в сървайвър. Познаваме си го до болка!!! Разликата е, че там има определено време, а ние нямаме представа до кога ще продължи.
7
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Мисля, че ще е вАлнуващо да се научите да пишете :)
6
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Загубили 120 кг. общо. Много добре са ги хранили - на миналите серии имаше участници загубли към 20 кг. А тези не с загубли почти нищо от теглото си :-)
5
0
 
2
 
! Отговори
darina преди 15 години
mislq 4e 6te e valnuva6to da go gledame stiga da nqma pak takiva prevzemki kato v predniq sezon,kato magi derm,i nekvi ei takiva efirni i super kuhi leiki.6te go gledam s udovolstvie noviq sezon!
4
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
JIVEIA V ATINA IMAME SATELIT I GO 4AKAM S NETARPENIE,EDNO UDOVOLSTVIE E ZA MEN.
3
0
 
2
 
! Отговори
iva преди 15 години
em sig 6e bade qko ama 6to pak e na ostrov nali sq taaq 4ast 6te6e da bade na nqkvo drugo mqsto???
2
0
 
2
 
! Отговори
... преди 15 години
nali nqma6e da sa na ostrov tozi put? nqma6e li da bude civilizaciqta na maite, ili ne6to podobno??!?!??!?!
1
0
 
2
 
! Отговори
dinko преди 15 години
6te go gledam