Какво е приключение ли? Цирк*

Survivor почна, bTV пусна в борбата за рейтингово оцеляване третия сезон на формата
25 сеп 2008 00:07,
35
Какво е приключение ли? Цирк*
Владо Карамазов е водещ на Survivor 3. Снимка: Булфото

В първото предаване на Survivor 3 продуцентът Евтим Милошев представи всички 22-ма участници в риалити формата, заснет тази година в Панама.

В студиото бяха Росен Петров, креативен продуцент на първия Survivor, политикът Любен Дилов-син и Кристина Димитрова, "Мис Дупе 2007".

Видеовизитките на участниците бяха излъчени на групи по три, след което гостите ги коментираха. Смях в студиото съпровождаше повечето анализи.

1. Евгения Ангелова, 18 г., от София

Плувкинята каза, че има 78 медала, и ни се изплези в една сауна. Не харесва, че мъжете се заглеждат по гърдите й. “Аз не съм само опаковка” – каза тя.

2. Спас Стоянов, 24 г., от Горубляне

Управител на ресторант. Каза за себе си, че е вървежен. Тренира джудо и самбо. Не е гледал предишните сезони на Survivor. Пред камерата баща му сподели: “През седмица сменя момичетата. Ти си помияр за мен. Казах му го в очите”. Видяхме и как баща и син играят на канадска борба в двора.

3. Марина Антонова, 19 г., от Плевен

Волейболистката сподели, че прекарва повече време в залата, отколкото вкъщи. Родителите й са разведени. Във фитнес зала бащата заяви: “Кандидатите за моята дъщеря трябва да вдигат поне 180 кг от лежанка”.

Коментарите на гостите:

Любен: Спортът развива качества, но в инкубаторна среда. Спас има тежък проблем с баща си. Той може да е шампион, но вкъщи е лузър.

Криси: Не смятам, че Спас е вървежен.

Росен: Моят баща също е спортист и имах подобен проблем. Веднъж ме бяха пребили в подлез и баща ми ме пита: “Колко бяха?”. Като му казах, че са трима, и той: “Как така не можа да се справиш с тях?” Имайте предвид, че най-здравите първи дават фира в Survivor, защото другите ги изолират.

4. Ваня Бонева, 23 г., от Пловдив

Редник в армията. Влиза в Survivor, за да защити честта на жените с пагон. Думите й: “Обичам секса. Правя секс всеки ден. Имах страхотно изживяване на Слънчев бряг с мъж от Нова Зеландия. Това беше най-големият полов член до момента”.

5. Николай Маринов, 40 г., от Кърджали

Това е бащата на близначките от миналия сезон. Иска да защити семейната чест. Тренира 50 вида спорт, от малък кара мотоциклет, печелил е състезания по мотоциклетизъм. Надява се да победи в Survivor, защото има много опит.

6. Иванка Костова, 46 г., от София

“Аз съм домакиня навсякъде. Вкъщи, на работа, на вилата. Имам младежки дух”. Пред камерата мъжът й я попита: “Къде ще ходиш? Комарите ще те нахапят”.

Коментарите на гостите:

Росен: Редник Бонева е занемарила патриотичното възпитание. Защо е спала с мъж от Нова Зеландия, а не с българин? Освен това ни удари по най-слабото място.

Любен: Иванка ми хареса, но май ще бъде жертва. На Ваня Бонева искрено желая да срещне още по-голям член. А Николай с 50-те спорта – този човек покрива целия тотализатор. Дори има един спорт резерва. Странен човек е. За такива Достоевски пише: “Не се знае дали ще подпали селото, или ще влезе в манастир”.

Криси: Свалям шапка на домакинята.

Евтим Милошев: Ваня каза, че прави секс всеки ден. А вие?

Росен: Аз само на празници. Коледа, Трети март...

Любен: На моята възраст колкото може, толкова.

7. Здравко Здравков, 37 г., от София

Гологлавият вратар на националния отбор сподели: “Изиграх последния си мач през май 2007 година. Много дадох на футбола, много взех, но съм вече пренаситен от него”. Най-големият от трите синове на Здравко го подтикнал да участва в Survivor. “Аз съм феърплей” – завърши Здравко представянето си.

8. Иван Димитров, 38 г., от Варна

“Сервитьор съм и се потискам. Не е за мен тази работа. Съпругата ми е "Мисис България 2007". От три години работя на остров Родос като масажист и сервитьор. Искам да зачеркна всички тези професии”. Приятелите на Иван се включиха във видеовизитката така: “Варненските гларуси винаги оцеляват”.

9. Янита Янчева, 21 г., от Варна

“Аз съм бруталната кака. Мисля, че съм секси”. Видяхме черната котка на Янита, която се казва Ния, и нейните дружки с прякори от рода на Голямата цица.

Коментарите в студиото:

Любен: Здравков прилича на Джон Малкович. Откроява се от другите футболисти. При него явно има криза, характерна за всички спортисти след края на кариерата им. Сервитьорът бяга не от професията си, а от жена си. Трудно е да си мъж на "Мисис България". Между другото, ние тук в студиото сме "Мис Дупе" и два гъза.

Криси: Очевидно Иван не иска да го определят като съпруг на "Мисис България". Иска, като видят нея, хората да казват: “Това е жената на онзи от Survivor”. А Янита преиграва. Прави се на Барби. Само едно кабрио й трябва.

Росен: Залагам на Здравко в тази група.

10. Георги Вънов, 45 г., от Плевен

Работил е без документи 6 месеца в Испания като транжор. Обработвали са по 70-80 крави дневно и имали привилегията да ядат месото около челюстите. Георги е пред развод и докато доеше една овца, каза: “Ако има някоя фолкзвезда, и нея мога да издоя, ама силиконът не пуска мляко... Как ще изкараме без храна - не знам”.

11. Гергана Савова, 31 г., от София

От 10 години се занимава с бодибилдинг, хората й казвали Рамбо. Преди години е танцувала в бар “Астория”. Няма сериозна връзка и сподели: “Повечето мъже бягат от мен. Жените повече ми се лепят. Някои даже мислят, че съм лесбийка. Мъжете тип амфора - тесни рамене и широк ханш, нямат никакъв шанс при мен”.

12. Филип Лхамсурен, 28 г., от София

По прякор Вълка. Живял е в бежански лагер в Пекин, две години е бил ловец на вълци в Монголия. Изкарва една година във Френския легион. Израснал е сам.

Коментарите в студиото:

Криси: Възхищавам се на културистката, но това не е женско тяло. Животът на Филип е като Survivor.

Росен: Мисля, че Георги ще представи добре България в ЕС. Ако Алеко Константинов беше жив, щеше да напише “До Survivor и назад”.

Любен: Тази тройка е голям продуцентски успех.

13. Яна Маринова, 29 г., от София

Актриса, снимала се в много сериали и американски продукции. Има 6-годишен син. Думите й: “Животът предлага много лакомства. Защо да не ги взема?”

14. Димитър Димитров, 29 г., от София

Режисьор, който преподава актьорско майсторство. Дублирал е гласа на Джим Кери. Обича да играе шах, да ходи по въже, тренира бойни изкуства. “Ще им наместя ролите на останалите... Жените сами идват при мен”.

15. Силвия Радулова, 29 г., от Белене

Занимава се с шиене, рисуване и всичко, свързано с мотори. Видяхме я как рисува кръг чрез изтъркването на гума в асфалта. Живяла е пет години във Франция, Белгия и Австрия. Майка й е алкохоличка. Силвия сподели: “Винаги ме е гонила от къщи. Постоянно съм имала проблеми с нея... Оцелявала съм в много по-трудни ситуации от Survivor”.

Коментарите на гостите:

Любен: Яна бяга от нещо. Нека не се лъжем – всеки, който участва в Survivor, има два месеца за губене и очевидно професионалните му ангажименти не са кой знае колко сериозни... Яна е кандидат за отказване от шоуто. За Димитър – повече сякаш иска да е режисьор.

Криси: Познавам Яна.

Росен: Аз също я познавам. Тя е непредвидима.

16. Силвия Димитрова, 27 г., от Стара Загора

Видяхме как кинезитерапевтът Силвия масажира бореца Серафим Бързаков. Нейните признания: “Обичам по-груб секс. Да има белезници, дране, малко бой...”

17. Али Алиев, 29 г., от Бургас

Мистър “Менхънт 2006" има солариум и автомивка. Първата му изява като манекен е още в детската градина. Заяви, че с Владо Карамазов ще са в конкуренция на острова.

18. Галина Петкова, 34 г., от Бургас

Психоложката има 6-годишен син и сподели, че й е много интересно как участниците в Survivor ще се сработят.

Коментарите на гостите:

Росен: Едва след като си счупих крака, уважих професията кинезитерапевт. Към психоложката изпитвам скепсис.

Любен: В Бургас има много добри психолози. Тази не съм я чувал. Тя самата е обект и субект на психологическо изследване. Силвия е находка.

Криси: Али ще се опита да направи всички жени свои фенки.

19. Валентин Гавазов, 52 г., от Пещера

Роден е по време на Априлския пленум. Майстор на спорта, бивш президент на боксов клуб „Локомотив Пловдив” и бивш директор на застрахователна компания. На ринга е печелил много битки чрез актьорство. Преструва се, че пада, но нанася удар. През 1988 г. влиза в затвора. В момента пише роман за борческите групировки в България със заглавие “Добър лош”.

20. Гергана Димитрова, 23 г., от Кърджали

Програмистката е гледала всички 16 сезона на американския Survivor и предишните български. “Трябва ни в отбора един по-голям тип, който да изнася състезанията, и няколко по-слаби, които да изгонят вместо мен, ако започнем да губим”.

21. Живко Найденов, 27 г., от София

Има оптически магазин. Показа ни седалката на колелото си и ни обясни, че вдлъбнатината в центъра не е за удобство, а заради простатата. Женен е, има дете, но си призна, че мастурбира. “Правя го, когато се сетя, а аз често се сещам... Чувствам дявола в мен”.

Коментарите на гостите:

Любен: То не е трудно да влезеш в затвора. Такива хора изживяват челен удар с представата за себе си. Оптикът ми е интересен. Открит е. Шантав.

Росен: Боксьорът живее във филм. Дано дочака края. Относно мастурбирането – аз така се запознах с Любен Дилов. Той навремето публикува във в. “Ку-Ку” един мой стих:

Ръка като една човешка длан. Но по-голяма ти не си ми нужна, защото знам, без теб съм сам.

Криси: Програмистката е изучила стратегиите, но на място е съвсем друго.

22. Лъчезар Ангелов, 41 г., от София

Охранител е от 10 години. Шофьор е на патрулна кола в СОТ 161. Тренира карате. Видяхме го как чупи стойки на бул. "Витоша" и как мачка кашони, докато ругае. Думите му: “Тълпи от изроди прииждат в София. Само като им видя физиономиите и...”

Коментарите в студиото:

Любен: Този има характер. Опасен е!

Криси: Много ми е смешен. Ако съм на остров с него, ще го карам да прави тези неща като на "Витошка".

Евтим Милошев закри предаването с думите: “Не спирайте да дишате!”.

След това започна първият епизод на Survivor 3. Водещ е Владо Карамазов.

Припомняме, че победител в първия Survivor стана Нели Иванова от Бургас.

Вторият сезон бе спечелен от Георги Костадинов, бивш стриптийзьор.

И двамата взеха награди по 250 000 лв.

Тази година наградата също е четвърт милион.

* Малко преди началото на Survivor в рубриката “Малък коментар” (посветена на риалити шоуто) едно детенце каза: “Какво е приключение ли? Цирк”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Гал преди 15 години
Стана инересна игра. Изгониха най силните играчи и сега не се знае как ще я карат. Да им пожелаем приятно дооцеляване макар, че играта е свършила отдавна.
33
0
 
0
 
! Отговори
Gorilata преди 15 години
Za6to gi razdeliha maje i jeni, sega kak 6e se *** - mai 6e ima samo geiski izpulnenia , basi i predawaneto geisko
32
0
 
0
 
! Отговори
Debelia PI4 преди 15 години
6to se sakat mladite , neka se zemat, 6e ima mnogo seki6 i w survaiver i v big brader, to za twa gi gledame i puskame SMS-i, kef goliam - oficialnite *** televizii - btv i nova, hahahahahaha,,,,sled takiwa erotiki, puskaite i XXX TV...
31
0
 
0
 
! Отговори
Ko4 nadurwen преди 15 години
ISkame seh, dawaite survivori i brothrri
30
0
 
0
 
! Отговори
ASPARUHUS преди 15 години
ISkame da gledame survivor , neka da se ***- all. Da ima show. Tazi godina sa mnogo gotini i Big brother, super macki, s kef 6e gi gledam :)))
29
0
 
0
 
! Отговори
крум преди 15 години
АЛОООУУУУУ, СЪРВАЙВЪР - БИГ БРАДЪРРР, ВЗЕМЕТЕ МАЛКО ИЗЛЕЗНЕТЕ НАВЪН, ПОСПОРТУВАЙТЕ МАЛКО, ПРОЧЕТЕТЕ НЯКОЯ КНИГА, КОЙТО СИ ИМА ЖЕНА ДА СЕ ПОЧВАТ, СТИГА С ТИЯ ФОРМАТИ И ИНТЕРНЕТ, ЧЕ СЪВСЕМ СЕ ФОРМАТИРАХТЕ.За сведение на разните защитаващи единия или другия ФОРМАТ - да не са тез формати на бащави бре? или майкави да играе там? кво се пениш, спокойно само - СЕДИ ГЛЕДАЙ РЕКЛАМИТЕ - това се иска от вас
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
като кибичите по цял ден пред компютъра ,поне използвайте възможностите на интернет!!!Въпросната "кифла" беше избрана измежду доста кандидатки на световен конкурс за най-секси задни части.И не бих нарекла никой, който тренира много, баница.
27
0
 
0
 
! Отговори
Showman преди 15 години
Ше оцеляват и ше се щракат, аз искам да гледам розов сървайвър, то и на практика, ако група мъже и жени след корабокрушение попаднат на самотен остров на първо място ще си осигурят прехраната и на второ ще започнат да се съвукупляват, а по младите ще забравят храната и поне една седмица ще има див секс, и тогава ше се сетят за ядене. ТАка че-----ръгайте се сървайвъри - правете ни шоуто :)))
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сървайвъра rulezz, тоя ББ не знам кой го гледа още! Явно некви такива дето са на нивото на участниците..Само лошото на сървайвъра е че почнаха да ги избират едни шантави и там само и само някой да се нае.. с другия. Снощи на някой да не му показаха г_за? Това е сърайвър бе - става въпрос за оцеляване! Не за еб..е!
25
0
 
0
 
! Отговори
Aчо преди 15 години
Голяма излагация е това сървайвър,ще ми влизат некакви спец части с пушки и не пускат говора да чуваш коментара на участниците,а музика като в екшън.Да бе да много риалити ние идем Замунда
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това е някаква пародия на оригинала.
23
0
 
0
 
! Отговори
Мистър Г.ъ.з. преди 15 години
Само не разбрах каква го играеше тази "манекенка" и в какво качество и с какви заслуги се беше явила...и каква е тая титла "Мис дупе" явано се печели с изключителни анални заслуги, иначе си е жива баница и с тоя *** поглед леле мале. По телевизиите май показват само заслужили майсторки на спорта. Явно в България всяка безработна кифла е "Мис 5 лева".
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
мчи за мен нема друго по-убаво придавани от биг брадъра,тама е сбран цветъ на нацията и в нашето село много им са кефим,момчетата мичтаят да станат пидирасти а момичетата пепирудки,много убаво придавани е ,от мени да знайти,а това по бтв е скуса и пичал
21
0
 
0
 
! Отговори
:-) преди 15 години
Мисля, че гостенката се казва Кристина Димитрова, а не Диманова, а по повод на финала - и миналата година спекулираха със същото и бяха писали, че състезанието печели Джина Стоева.............така че приятно гледане на феновете. Аз също харесвам формата, както и подбора на участниците. Enjoy!!!!!
20
0
 
0
 
! Отговори
Kuku преди 15 години
брадъри, убаво , че ги има тия реални предавания, за да се убедя , че има и по луди от мене, така се успокоявам,,,,,браво на тях - изперкали са отвсякъде :)))
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
номер 17 е съвсем прав! Ние си гледаме разни *** реалити програми, а в същото време най-големият Survaivor е около нас! При това задачите са много ивтересни. Например: получавате мин. заплата, но с нея трябва не само да оцелеете до другия месец, но и да си платите всички сметки (включително и парното)! Е, ако на това не му се вика оцеляване в екстремна ситуация... незнам какво още искате!
18
0
 
0
 
! Отговори
Neri преди 15 години
Не мога да рабера как е възможно да се занимава зрителската аудитория на България с предаване като Биг Брадър? Това ли ще гледат децата на България - простащина? Имайки предвид някои от участниците в шоуто струва ми се , че часът на излъчване не е подходящ. Някои от участниците са повече от отблъскващи. Нивото е ужасно ниско. Какво толкова могат да ни покажат тези магистрални момичета? Отказвам се да гледам Биг Брадър завинаги. Предпочитам "Сървайвър" където нивото на участниците е далеч по - високо. От всеки един от тях има какво да се научи.
17
0
 
0
 
! Отговори
GB преди 15 години
Седнали да ми правят TV реалити на тема оцеляване в България!!! Това се казва "НА КРАСТАВИЧАР, КРАСТАВИЦИ ДА ПРОДАВАШ"! А бе bTV бунаци, в България живеят около 7 милиона "сървайвъри" и никакви други няма там! Оставете ги тези реалита на Американците! Те има какво да научат, да им е интригуващо и занимателно, както и да си спомнят обичаи от зората на създаването на държавата си! Жалки напъни са тези "лабораторни събития" на райски места, като перлените острови, които показвате, в очите на жителите на един (стандартен за България) квартал, като ЖК Люлин в София, в условията на днешното състояние на доходите, цените, парното, корупцията, задаващата се сурова зима, пълното отчаяние от парламента и управлението и т.н. и т.н. При това на телевизионните сържайжъри е обещано 250 хил. лева, ако победят, докато на нещастните реални сървайвари в България вече е пределно ясно, че каквото и да им обещават, сие една нагла лъжа и измама и като награда за техните усилия стои директно цената на техния живот, в най-истинския, реален смисъл на думата и някава все по-смътна и все по-отдалечаваща се надежда, че някога техните далечни бъдни поколения ще могат да водят някакъв що годе по справедлив и нормален живот! Показвайте красиви неща, за нормални условия, човешки отношения и любов! Това е, което липсва и се цени в България! Иначе дивашките борби и типично Българските (Бай-Ганювски) характерови особености ги дават не на запис, а на живо по парламентарния канал! Вашето реалити ряпа да яде!
16
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 15 години
Скъпи ми,"приятелчета"!Заради тази американска глупост "формати" спрях да гледам и НоваТВ!Ако някой желае да бъде форматиран с режисирани измишльотини нека гледа!
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
брадъра е откровенно извращение. Целта на организаторите е да провокират омраза, съжаление, завист и всякакъв вид други емоций. Трудно могат да се намерят по-ограничени умствено и жалки хора от жените вътре. Така че пращайте есемеси здраво пък аз ще пропусна....