Николай е Survivor-ът

Инструкторът по екстремни спортове си тръгна с 250 хиляди лева, вторият - Спас, си тръгна обиден
22 дек 2008 11:12,
253
Николай е Survivor-ът
Николай Мартинов. Снимка: survivor.btv.bg

Николай спечели третото издание на Survivor - Островите на перлите.

Той спечели титлата Единственият оцелял и наградата от 250 000 лева.

До финала стигнаха трима участници - инструкторът по екстремни спортове Николай Мартинов, ресторантьорът Спас Стоянов и кинезитерапевтката Силвия Димитрова.

Журито от оцеляващи присъди по четири гласа за Николай и Спас и един за Силвия, така че победителят зависеше изцяло от вота на публиката.

И тя с над 90% избра Николай.

Другият претендент - 23-годишният Спас, получи малко над 6% от вота на зрителите, напусна демонстративно и не присъства на връчването на наградата, третата - Силвия, се задоволи само с 4 на сто подкрепа.

Цели 52 дни участниците в шоуто се бореха да оцелеят на Островите на перлите, сега един от гласувалите с SMS също ще отиде на екскурзия, за да види Панама.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
0
 
14
 
! Отговори
преди 15 години
АБЕ ТО ВТИЯ *** БГ-ПРЕДАВАНИЯ МАЙ ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО - НЯМА ДА ГЛЕДАМ ПОВЕЧЕ
251
0
 
15
 
! Отговори
"""&q преди 15 години
za men niki be6e istinski pobeditel o6te ot samoto na4alo. o6te 6tom stapi na ostrova toi se zahvana s tova na vsi4ki da im e ydobno, da ima kade sa spat, a te pri parvata ydobna vazmojnost izgoniha nikolai tova pokazva samo kolko sa "dobri i po4tenni" horata. niki ima6e pravo da gi laje 4e sa6testvyva dryg lager za6toto i te ne my kazaha cqlata istina.za spas prosto neiskam da govorq, 6tom se pi6e za golqm maj za6to otide pri jenite i stoq tam do poli4kite im, a ne otide na ostrova na izgnanika za da se bori s niki dori da be6e zagybil igrite nqma6e da bade strahlivecat koito se krie pri jenite.
250
0
 
14
 
! Отговори
Stoyan Spasov преди 15 години
Приятелката на *** отговориха единодушно: "На спас". А какво ли биха отговорили опонентите му...
249
0
 
14
 
! Отговори
Анелия преди 15 години
Аз лично смятам, че няма нищо нагласено в този сезон на играта и много се радвам за победата на Николай. Пуснах 6 sms за Ники на 4 от тях получих съобщение, че не са получени.Смятам, че това доказва на почитателите на "играта" на Спас, че не са ощетени - просто линиите са били натоварени. Фирмата в която работя му стискахме палци от самото начало(по мои груби сметки сме около 300 човека) и той ни беше единствения фаворит.Това беше най интересното риалити, което е виждало ефир изобщо и то благодарение на Ники. Искам да посъветвам продуцентите, ако ми позволят, догодина да има повече играчи като Николай, за да може съответно и рейтингът им да е още по голям от този на третия сезон. Ако кажа браво на Ники ще е банално, затова ще изпратя на безспорния ми фаворит от самото начало kisessssssssssssssssssssssssss!:)))))))
248
0
 
14
 
! Отговори
николай. преди 15 години
ти го заслужаваш
247
0
 
14
 
! Отговори
tanq преди 15 години
brao niki evala na niki toi spe4eli dostoino evala niki koi 6a glasuva za spas boje vie ste ludi
246
0
 
14
 
! Отговори
Павел Спиридонов преди 15 години
но Николай, както каза първата, им показа как се играе показно'. Толкоз. А онзи *** спасуняк да си взема онзи малолетен Пепичек с когото са го хванали на калъп, и да си наляга парцалите, че ако го срещна по улицата този педофил - бой до..... небето и обратно
245
0
 
14
 
! Отговори
Elena преди 15 години
и моята вяра в здравото мислене на българския народ се укрепи след неделния вот за Ники!!!Той просто заслужава тази победа - това е!!!И за първи път не мислим за парите,завиждайки му,че ще ги има,а за начина ,по който Ники ги спечели - честно,с качества и ум!Браво!
244
0
 
14
 
! Отговори
katyasun преди 15 години
Започвам да вярвам, че българите имаме още шансове .... когато имаме и избор съответно Извод: за изборите ни трябва алтернативата - някой който да не влиза в мръсни коалиции, наистина да може да прави нещата и да си казва мнението директно - като гоможе и е най-добър да не казва всички са заслужили и всички са добри, че вече ми се гади от това а да казва - "аз знам", "аз мога" и като каже, после и да го направи. Браво Ники! Браво на цялото семейство! А не после чужденците да казват, че само деца правим добре, защото ги правим без ръце и без акъл.Между другото повечето мотористи приличат на Николай! (не рокери, а мотористи)
243
0
 
14
 
! Отговори
tedi преди 15 години
Честито на Николай!!!Спас беше безличен и малодушен от самото начало, не харесвам Янита, но най-гнусната постъпка на Спас беше когато я изблъска в една от игрите толкова силно, че се чудя как оцеля. Да се бориш само срещу жени и да твърдиш, че си силен играч. Защо не победи в нито една от логическите игри??? Никакъв джентълмен!!! На жените от острова може и да им стигаше, че се мандахерцаше гол през повечето от времето там, но на останалите жени навън това едва ли им е направило впечатление. Те резултатите си показаха.
242
0
 
14
 
! Отговори
х преди 15 години
Не финала а играта беше нагласена и то от Генерал Чукура,Спасчо,Силвето Гошо и Гери,но не им се отвори парашута и сценаристите им биха шута ,а Спасчо най го заболя и от шоуто избега.Това беше игра икойто плаща той определя правилата.х
241
0
 
14
 
! Отговори
спас галя преди 15 години
Тъй като доста се изложихме решихме във форумите да се представяме като Спиро и Една бургазлийка.......................ние смятаме,че продуцентите постъпиха правилно да оставят НИКИ в играта тъй като нашето племе бяхме се разбрали след победата ни да си разделим наградата.Ако НИКИ не беше останал играта ставаше безинтересна и щеше да бъде гледано от нашите близки.
240
0
 
14
 
! Отговори
преди 15 години
малееее колко коментари за някакво предаване по телевизията. Този бил такъв , онзи онакъв. Я стига бе!!! докъде сме стигнали майко мила!!!!
239
0
 
14
 
! Отговори
Боби преди 15 години
Теорията за нагласения финал може да е родена в мозъците на хора с проблеми в мисленето.. иначе нормално мислещите хора видяха кой какво може. то разбирам да е имало някаква конкуренция и изравнени сили, ами и това го нямаше. победителя Николай тотално превъзхождаше всички с уменията си да оцелява, а състезанието се нарича "Сървайвър", а не "Мистър Лигльо" или "Госпожица голямата Цица". Еми имал недостатъци в характера Николай - че кой няма недостатъци?? Обаче поне има характер нали? Спас не може само на едно хубаво тяло да разчита, защото е доста безличен и женчо.. А иначе се присъединявам към мераклиите които биха изплющяли Женя! И аз бих! :))))) Ай чао комплексари! :)
238
0
 
14
 
! Отговори
pippko преди 15 години
е един надут балон-някакви месца като мускули и липса на всякаква мозъчна дейност.. ..на такива в казармата им казвахме-буци!Евала на Ники!
237
0
 
14
 
! Отговори
преди 15 години
Явно какви хора са гласували за Спас, след като и името му не могат да напишат правилно :)
236
0
 
14
 
! Отговори
преди 15 години
спорно е:двамата са еднакво *** .
235
0
 
14
 
! Отговори
преди 15 години
аз не бих спал с такива к. като галя,олигофренката от варна иизродчето женя.
234
0
 
14
 
! Отговори
преди 15 години
Ще осъдиш баба си
233
0
 
14
 
! Отговори
преди 15 години
Стига писахте глупости. Няма как да се отказва sms за Спас, Силвия или Николай по простата причина, че номерът е един и се разбира за кого сте гласували едва след като е прочетен sms-а. Това не е Бай брадър, където се гласува на различни телефони и това наистина може да се направи (със съдействието на мобилните оператори).Имах приятели, които пуснаха sms-и по време на живото предаване, а получиха потвърждение 30 мин след като вече бе обявен победителя. По-важно е да се отчетат гласовете на пратилите sms, вместо да се товари излишно системата с пращане на обратни съобщения. Но е много лесно да викате "нагласено". Първо се върнете в часовете по граматика. Като усвоите правописа заявявайте за кого сте гласували. От постовете дотук останах с впечатлението, че само най-простите и най-тъпите са гласували за Спас (може би и роднините).