Победителят в Survivor грабва 100 000 лева на 15 декември

Жури и фенове ще изберат "Единствен оцелял"
11 дек 2014 11:39, Александър Попов
47
Победителят в Survivor грабва 100 000 лева на 15 декември
Ваня Джаферович е един от кандидатите за номер едно. Снимка: bTV

Трима финалисти ще се борят за голямата награда в Survivor Камбоджа. Победителят ще стане ясен на 15 декември, а окичилият се с титлата "Единствен оцелял" ще грабне чек за 100 000 лева, съобщиха от bTV.

На живо в студиото на Survivor, пред погледа на победителите в предишните издания, своите близки и приятели, известни спортисти, актьори и общественици, финалистите ще разберат какъв е вотът на журито и кой е любимецът на зрителите. Защото именно феновете на играта пред малкия екран ще сформират 10-тият, решаващ глас, който ще определи кой е по-силният от всеки.

Веднага след последния епизод на Survivor тази вечер от 21:30 часа по bTV ще отворят линията за гласуване чрез SMS и сайта, в който феновете ще могат да подкрепят своя фаворит. Участникът, който събере най-висок процент от зрителския вот, ще спечели още един глас в своя полза, който ще се добави към тези на журито.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: Survivor
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
9
 
! Отговори
Ени преди 9 години
Единствено Митко заслужава тази награда .Много интелигентен ,умен и начетен човек е !!
34
0
 
9
 
! Отговори
Ицо преди 9 години
Факт е,че българският Сървайвър е много по-назад от американския.Имат много да стигат и незнам дали ще могат.Паднаха ми много в очите финалната четворка като не дадоха храна на Митко и въпреки,че отначало не го харесвах и не ми беше изобщо фаворит ще стискам палци за него на финала.Има си качества момчето и заслужава
33
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Де да бяха повечето мъже слабаци като Занев, ама нейсе. Колкото до злобата - Я стига! Длъжен беше да си го върне на подлите гаруди, които неколкократно го излъгаха и се изгавриха с него. Иначе нямаше да е мъж, а мишка като Митенцето. Нека спечелат сърцатите, борбените, онези, които не пестиха нито физически сили, нито емоции. Аман от мижитурки и кибици в тая държава.
32
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Миткооооооо !!! Само да не е ЗАНЕВ - слабака , гадния злобар.
31
0
 
11
 
! Отговори
bash MITKO преди 9 години
XAXAXAXA iztriha mi komentara EDINSTVEN CHOVEK ZASLUJAVA DA SE OKI4I SUS ZLATO I TOI E MITKO I SAMO MITKO !!!
30
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако не спечели Митко , спирам да го гледам това предаване,което иначе ми е любимо!!!! Най - много заслужава и как ще е стигнал по случайност до финал хахах това е смешно та той игра игрите по - добре от Занев например ,а е и мноого по - умен от Занев,поизложил се МАЛКО ? Аз мисля,че доста се поизложи,показа се като едно малко сърдито детенце и с тая любовна авантюра с този травестит Надежда ? Митко - давай разбий ги !
29
1
 
9
 
! Отговори
ПОБЕДИЛ-МИТКО преди 9 години
Зрителският вот е Митко да спечели!Радвам се, че хората оценяват интелекта, а не мускули съчетани с простащина.Занев оплюваше Агонцева, но и той накрая игра нечестно като преписа знаците от Ваня.Занев не трябва да бъде победител-много се изложи,все едно в Сървайвър печели депресията. Ива урони престижа на спортсменската игра-жалко.Ваня- използваха го до последно и той дори не се усети-разчита само на чара си.Народа се произнесе - ДА СПЕЧЕЛИ МИТКО !!!
28
7
 
8
 
! Отговори
Koj4o преди 9 години
Гледам плюете Надежда,че била еди каква си а възхвалявате Митака, той по какво се различава от нея?С това,че спечели последната игра когато краката на Занев не бяха наред?Само Занев!!!!
27
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Занев заслужава най-много. Той вложи най-много от себе си в тая игра. Е, малко се поизложи покрай оная история с Надето, но от друга страна това го прави по-симпатичен. Ваня е подлярче, а Митето стигна по случайност до финала.
26
5
 
5
 
! Отговори
deivid преди 9 години
kakto vigdam vania gte pobedi
25
3
 
16
 
! Отговори
ссхх преди 9 години
Айде Митко,разбий ги тия противни интриганти.Тоя Ваня горкия нез нае къде се намира ,а Занев е голям мъж няма що държи се като ученичка,Надежда всички разбрахме каква е,нали й намериха дневника там си пише,спала е с Марчо ,а и с Занев - 100% само Митко заслужавада спечели,да им даде храна и те да го подиграват и ад го оставят гладен,*** мръсне.
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
24, звучиш като Йори, но Надя толкова ли е по-различна от Йори? Едната харества млади, красиви и здрави, а другата 50-60 годишни дъртаци? Аз това никак не го обичам - някаква спала с дъртаци навремето за да си осигури някакво положение, и след години да проповядва морал на другите...
23
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ваня е мръсен шиптар.подмолен и долен.занев е комплексар ама е силно човече.ива и в спорта не е била честен спортист.ако не е взимала допинг нищо е нямала да постигне.надежда дано родителите и са доволни как са я възпита ли(да върви с интимните части напред).митака е малко хахо ама е пич дано той да спечели.
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За съжаление повечето българки са огледални на Надежда. Присламчване към някой мъж докато имат полза и после шут в задните части. Никакъв морал. По долни и от магистрални труженички. Те поне се трудят.
21
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз съм за Митака, всички други са отврат....
20
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МИТКО ЕДИНСТВЕН ЗАСЛУЖАВА НАГРАДАТА!
19
3
 
23
 
! Отговори
Stela преди 9 години
Mitko e nai dostoiniq igrach
18
3
 
21
 
! Отговори
..... преди 9 години
Занев е толкова смешен и жалък хахах помисли се за голям мъж би се в гърдите а то какво въздух под наляганееее хахаха сбутурлясляк тотален ,като малко дете седи и се сърди хахаха
17
5
 
33
 
! Отговори
пл преди 9 години
Ваня е такъв интригант,Занев пълен комплексар,Ива същество,което няма позиция и само се нагажда,Надежда е едно долно селско л...но дето преспа със всички мъже,та да я добутат до финала,ЗА МЕН ПОБЕДИТЕЛ Е МИТКО! Колко ли трябва да си безсърдечен и жалък да ти дадат храна и накрая да оставиш тоя човек гладен и да му се и смееш на всичко отгоре , наистина сигурно и в истинския живот са такива ***..не заслужават нищо добро.
16
3
 
32
 
! Отговори
Хелена преди 9 години
Ива пранджева-Великият спортист на България диквалифицираната с ДО-ЖИВОТна присъда и БЕЗ ПРАВО ДА СТЪПВА НА ПИСТА *** ива с открит не веднъж,два ДопингУмственно увредено същество подло,противно ,прссто като фасул и мислещо се за нещо докато цяла България знае Ива прандова е нищо-***!!!