Стъпка напред... и още няколко

Мюзикълът на Младежкия театър тръгва на турне
Обновена: 15 юни 2011 09:00 | 15 юни 2011 08:53,
0
Стъпка напред... и още няколко
Ярослава Павлова играе главната роля в "Стъпка напред". Снимка: Иван Дончев

Снимка: Иван Дончев

 

Театралният сезон скоро ще свърши, но турнетата на някои от най-гледаните представления на софийска сцена тепърва започват.

На 20 юни мюзикълът "Стъпка напред" под режисурата на Андрей Аврамов в Младежкия театър "Николай Бинев" тръгва на голямо национално турне.

Представлението по британския мюзикъл "Stepping out" на Ричард Харис и Денис Кинг може да се види последно за сезона в Младежкия театър на 15 юли.

Следващите спирки са 20 юни в Пазарджик, Пловдив - 21 юни, Стара Загора - 22 юни, Сливен - 23 юни, Бургас - 25 юни, Варна - 26 юни, Добрич - 27 юни, Шумен - 28 юни, Русе - 30 юни, Габрово - 1 юли. "Финалът" е в Ловеч на 2 юли.

Сюжетът на спектакъла разказва за аматьорска школа по степ танци, в която дамите и единственият кавалер не само танцуват, а и споделят личните си проблеми и обсъждат нещата от живота.

Водени са от красива и талантлива преподавателка (в ролята се дублират Нети и Ярослава Павлова, играна е и от Лайза Минели във филмовата версия на мюзикъла), която не е имала късмета за професионална кариера, но със страст се впуска в предизвикателството да представи школата на общински шоукейс.

Още по темата
30 дек 2010 16:13
9

За всички герои танцът се оказва терапия за бягство и по-лесно преодоляване на трудностите в живота – несподелената любов, неуспешния брак, болките и страховете.

В „Стъпка напред“ участват още Силвия Лулчева, Ярослава Павлова, Мая Бабурска, Мариана Миланова, Анна Петрова, Зорница Маринкова, Гергана Христова, Цветомира Даскалова, Светослав Добрев и прекрасната Меглена Караламбова (гост).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари