ХаХаХа. Шегата настрана

Трупата на Импро Театър на голямата сцена
Обновена: 25 ное 2011 13:17 | 23 ное 2011 10:37, Петя Славова
2
ХаХаХа. Шегата настрана
Снимка: ХаХаХа

Мнозина сигурно са се посмели с импровизационните хрумки на трупата „ХаХаХА”. Сега може да го направите и на голяма сцена. Младите актьори отново ще заредят зрителите си с добро количество смях на 28 ноември от 20.00 часа. Този път мястото е Модерен театър.

Eдин от зрителите в залата ще спечели Голямата Доживотна Импро Покана за двама за всички бъдещи представления на ХаХаХа докато е жив/а. Единственото условие е да си купите билет и да го употребите по преданазначение.

Зад ХаХаХа Импро Театър стоят петима актьори, възпитаници на Крикор Азарян, Снежина Танковска и Димитрина Гюрова.

Наричат се Група за импровизационен театър ХаХаХа и са Ивайло Рогозинов, Тони Карабашев, Петър Мелтев (Мъртвата Дагмар или малката кибритопродавачка, Праехидно), Златин Цветков и Леонид Йовчев (Ръкомахане в Спокан, Пиеса за умиране).

ХаХаХа са първата професионална група за импровизационен театър в България – изключително популярен на запад формат, в който единственият принцип е пълната импровизация.

Това означава моментална комедия, която се създава пред очите на публиката, без предварително репетирани реплики, сценарий или декори, без никой от актьорите да знае какво точно ще се случи и още по-малко - как ще завърши.

Всяко шоу е изградено от няколко „игри“, в които публиката подхвърля думи, а актьорите ги хващат и след секунди ги завъртат в (гарантирано) безобразно смешни истории и сюжети.

Всяко ИмПро представление носи уникален номер, защото се ражда и умира в един и същи миг и никога не може да бъде повторено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
2
 
! Отговори
t-rock преди 12 години
Кви са пък тези?
1
0
 
10
 
! Отговори
дааа преди 12 години
супер са! :)))