Асен Блатечки с нов режисьорски проект

Елена Петрова и Калин Врачански също участват в постановката
21 фев 2014 13:43, Петя Славова
1
Асен Блатечки с нов режисьорски проект
Снимка: Театрална формация „Мелпомена”

Асен Блатечки, когото съвсем скоро може да видим в новия филм на Стефан Командарев "Съдилището", се завръща на сцената със свой нов режисьорски проект.

Вниманието му е привлечено от британската комедия „Когато котката я няма”. Ролите са поверени на Калин Врачански, Елена Петрова, Карла Рахал, Мира Бояджиева и Ирена Тодорова. Самият Блатечки също ще играе. Сценографията и костюмите са на Антония Попова, а музиката е на Христо Намлиев.

„Събрали сме се само приятели да си правим кефа и да се забавляваме -  споделя за проекта Блатечки - Образите са доста различни като натюрели от самите нас. Калин например е обратното на това, което е в живота. Играе един агресивно сексуален тип, докато в живота е срамежлив. Няма по-голямо удоволствие и провокация за актьора от шанса да играе нещо съвсем констрастно от него самия.”

Премиерата на „Когато котката я няма” е на 14 и 23 март на сцена „Сълза и смях”.

Заглавието е по текст на Джон Мортимър, британски телевизионен сценарист и автор на няколко пиеси, и Брайън Кук - популярен английски сценарист.

Ситуационна комедия, която надниква в спалнята на две съпружески двойки – в едната се прави много секс, а в другата липсва секс. Действието се развива в най-цветните и луди години на миналия век.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Хммм, аз като прочетох че е на Блатечки мислех че в хладилниците ще им надничат. Спалнята е интересен завой на интересите му. :)