Камен Донев и Мариан Вълев на "София Моно 2014"

Куп звезди на театралния фестивал през юни
15 май 2014 16:57, Александър Попов
1
Камен Донев и Мариан Вълев на "София Моно 2014"
Мариан Вълев. Снимка: Булфото

Задава се четвъртото издание на един от най-обичаните от публиката театрални фестивали у нас – "София Моно 2014". Той ще се проведе от 16 до 22 юни в парка на Военната Академия в столицата, съобщиха организаторите от Артишок.

В програмата са включени страхотни заглавия на постановки, които ще се играят традиционно на открито “под звездите”, а началният им час е в 21:00.

Началото и края на фестивала ще даде Камен Донев със своите два спектакъла “Възгледите на един учител за народното творчество” (на 16 юни) и "Възгледите на един учител за всеобщата просвета" (на 22 юни). Мая Новоселска пък ще представи “Едно малко радио” (на 17 юни), Мариан Вълев ще видим с “ВИП” (на 18 юни), а младият Димитър Живков ще се вихри в един от най-забавните моноспектакли за сезона - “Живак” (на 19 юни).

Тази година за първи път ще има "камерни театрални форми", като по този начин публиката ще се наслади на изключително успешните “Арт” (на 20 юни) и “Спанак с картофи” (на 21 юни) на тримата актьори – Юлиян Вергов, Захари Бахаров и Владимир Карамазов.

Билетите за "София Моно 2014" са в продажба в мрежата на Ticketportal на цени от 10 до 30 лева, както и в Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец”. Ще се продават и на касата на Сатиричен театър “Алеко Константинов”, но само до 18:00 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Евала, Кука!