"Кръстникът" на живо

Спектакълът ще е с две представления
22 май 2015 13:49, Петя Славова
2
"Кръстникът" на живо
Снимка: БНР

Спектакълът „Кръстникът“ може да бъде видян два пъти, отбелязват организаторите от Кийн Актс и Българско национално радио. Освен на 7 ноември, когато ще е първата официална за България кинопремиера на неостаряващата класика на Франсис Форд Копола, ще има и още един спестакъл на 8 ноември 2015 г. в Зала 1 на НДК.

Заради носталгия по старата лента (1972 г.), любов към музиката, изпълнена от симфоничния оркестър на БНР, и огромен интерес към проекта, една дата се оказа недостатъчна. Грандиозният спектакъл ще бъде повторен на 8 ноември, за да може повече хора да преживеят филмово-музикалната емоция и да се докоснат до магията на тези две изкуства, слели се в едно. Билетите и за двете представления са от 40 до 110 лв.

Любимият на няколко поколения шедьовър на световното кино „Кръстникът“ никога не е имал своята официална премиера в България. На 7 и на 8 ноември 2015 г., в най-голямата амфитеатрална зала в София, българската публика ще се срещне с филма в един необичаен формат – “Кръстникът“ на живо в концертно изпълнение.

Под диригентството на самия създател на проекта - Джъстин Фрийър, симфониците от БНР ще изпълнят на живо музиката от незабравимия саундтрак, а всяка емблематична сцена от лентата ще звучи по нов, необикновен и вълнуващ начин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ндкКръстникът
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
коко преди 8 години
Велик филм , велики актъори, велика книга, велика музика. Общо взето всичко свързано с "Кръстникът" е велико !