Асен Блатечки става преподавател

Актьорът с уъркшоп на МОНТФИЗ Арт Фест
Обновена: 9 юни 2015 16:06 | 9 юни 2015 14:58, Петя Славова
3
Асен Блатечки става преподавател
Снимка: МОНТФИЗ Арт Фест

Созопол ще се превърне за шести път в театрална столица на България, когато ще приюти поредното издание на МОНТФИЗ Арт Фест 2015.

Шестото издание на летния фестивал ще предложи отново практически тренинги по актьорско майсторство, сценична реч, сценично движение, ритмика, танци и творческо писане, ръководени от най-утвърдените и опитни професионалисти и педагози у нас, и подходящи както за любители, студенти и професионалисти, така и за онези, които правят първи крачки в изкуството.

Организаторите на фестивала предоставят на всички почитатели на театралното изкуство възможността да вземат участие в едно осем дневно пътешествие из дебрите на актьорското майсторство и да се докоснат до едни от най-известните имена на театралната сцена и малкия екран у нас.

Тази година традиционните за фестивала консултации за приема на НАТФИЗ през есента ще се водят от проф. д-р Атанас Атанасов и проф. Иван Добчев, които през 2015 година ще сформират новите си класове в Академията.

Всички професионалисти, студенти и любители, които ще се включат във фестивала, ще получат уникалната възможност да вземат и уроци по актьорско майсторство от Асен Блатечки, който за първа година става част от МОНТФИЗ Арт Фест 2015.

Не по-малко известният му колега, който съвсем наскоро беше сред финалистите на телевизионното шоу „Като две капки вода” и спечели публиката с впечатляващите си превъплащения Филип Аврамов – Фицата също ще се нареди до своите колеги Асен Блатечки, Башар Рахал и Койна Русева и този път ще влезе в ролята на преподавател по актьорско майсторство.

По време на фестивала всички, записали се за участие, ще имат възможност да почерпят от опита и знанията на известните актьори. Датите са от 26 юли до 2 август.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какво уникално можеш да научиш от Асен Блатечки.......той самият е толкова блатен....Не знам защо толкова го преекспонират - сигурно защото ученичките си падат по него. Това е много слаб актьор - във всички и филми и пиеси играе едно и също - себе си - хашлак, с цигара, говори на жаргон, но накрая се оказва че бил от добрите......бля-бля- блатни работи......
1
0
 
2
 
! Отговори
бат` Сали преди 8 години
Бат`Асен съвсем ще я заблатечи !