Вергов, Бахаров и Карамазов из Варна

Тримата забъркват рецептата със "Спанак с картофи" и "Арт"
17 юни 2015 12:00, Петя Славова
1
Вергов, Бахаров и Карамазов из Варна
Снимка: “Three Вears Entertainment”

Юлиан Вергов, Захари Бахаров и Владимир Карамазов ще играят за първи път в Летния театър във Варна "Спанак с картофи" от Золтан Егреши на Богдан Петканин и "Арт" от Ясмина Реза на Антон Угринов - на 6 и 7 юли от 21.00 часа, съобщават от "Three Вears Entertainment".

"Спанак с картофи" води зрителите в съдийската стая преди и след футболния мач и по време на почивката между двете полувремена и "изкарва" на бял свят неподозирани до този момент емоции и чувства в съдийското трио. Пак за трио, но не от съдии, а от дългогодишни приятели, разказва "Арт". Марк, Серж и Иван стигат до дълбоки откровения и прозрения, провокирани от модерното изкуство и от темпераментните си характери.

"Спанак с картофи" и "Арт" са първите два проекта на продуцентската компания на тримата актьори. В Сатиричния театър "Алеко Константинов" се радват на голям зрителски интерес - тази пролет "Спанак с картофи" чества 100-то си представление, а "Арт" е игран над 75 пъти. Близо 90 000 зрители са гледали двете заглавия през изминалите две години. Спектаклите често гостуват във Варна, Пловдив, Стара Загора, Шумен, Перник и други български градове.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари