Владимир Пенев гостува на Фортисимо Фамилия

25 концерта ще има през новия сезон
5 окт 2015 15:27, Петя Славова
0
Владимир Пенев гостува на Фортисимо Фамилия
Снимка: Фортисимо Фамилия

 Отново с приказките на Фортисимо Фамилия ще ни срещнат известни актьори и музиканти. Децата ще могат да се запознаят отблизо с инструментите, като по забавен начин научат повече за тях. През новия сезон са предвидени 25 концерта, като първия ще е на 1 ноември с "Бетовен и малкия Ото".

Това е четвърти сезон на Фамилия, като този път тя ще ни изненада с концерти, посветени на композитори като Менделсон, Шуберт и Проофиев.

За по-големите деца ще има и поезия в "Божествена комедия". Събитието ще е посветено на празника на любовта - 14 февруари.

Ще има и музикални истории, насочени към родителите, като Фортисимо Академия ще има специален гост - актьорът Владимир Пенев. Първите концерти от програмата са посветени на Вивалди, Монтеверди и Моцарт.

В началото на сезона (27 и 28 ноември) ще бъде представенмултимедиен спектакъл с филмовата музика на любимия сред българската публика композитор Джон Уилямси негови произведения от филмите "Междузвездни войни", "Списъкът на Шиндлер", "Индиана Джоунс", "Хари Потър", "Супермен", "Джурасик парк", "Мемоарите на една гейша", "Сам вкъщи" и "Челюсти".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари