Сандра Петрова разказва "Приказки за тромбон и туба"

Музикалните събития са през уикенда в зала "България"
Обновена: 8 яну 2016 15:58 | 8 яну 2016 15:56, Петя Славова
0
Сандра Петрова разказва "Приказки за тромбон и туба"
Снимка: Фортисимо Фамилия
"Приказки за тромбон и туба" "разказват" в зала "България" на 9 и 10 януари. Концертите на "Фортисимо фамилия" - музикалната програма за деца и техните родители, на 9 януари са от 11.00 и 12.30 ч., а на 10 януари - от 11.00 ч.,.
 
В това издание на проекта на "Фортисимо фамилия" - в партньорство със Софийската филхармония, участват Минчо Томанов - тромбон, Баю Стаев - туба, и актрисата Сандра Петрова.
 
На пулта ще бъда Мартин Пантелеев - главен диригент на Софийската филхармония и главен гост диригент на Филхармонията в Кейптаун.
 
В програмата са достъпни и стойностни в музикално отношение произведения, подходящи за възрастта на аудиторията, между които Мисисипи Рагтайм, Blue Bells, класическите "Хумореска" на Дворжак и Серенада на Шуберт, джазовата тема Autumn Leaves.
 
"Фортисимо фамилия" е програма на Максим Ешкенази, подкрепена от фондацията "Америка за България", осъществена в партньорство със Софийската филхармония.
 
Програмата е разработена така, че да развие вродения интерес към изкуството. В основата й е фактът, че музикалното образование влияе благотворно на интелектуалното и емоционалното развитие децата и на социалните им умения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари