"Три Беарс Ентъртеймънт" в Сатирата

Вергов, Бахаров и Карамазов с четири представления
12 яну 2016 10:07, Петя Славова
0
"Три Беарс Ентъртеймънт" в Сатирата
Снимка: "Три Беарс Ентъртеймънт"
Юлиан Вергов, Захари Бахаров и Владимир Карамазов започват годината с четири поредни представления на сцената на Сатиричния театър - те ще играят на 16, 17 и 18 януари "Арт", "Спанак с картофи" /от 16.30 и 19.30 ч./ и "Дакота", съобщават от "Три Беарс Ентъртеймънт" - продуцентската компания на тримата актьори.
 
"Спанак с картофи" от Золтан Егреши на Богдан Петканин "влиза" в съдийската стая преди и след футболния мач и по време на почивката между двете полувремена, за да "изкара" на бял свят неподозирани емоции и чувства в съдийското трио.
 
Пак за трио, но не на съдии, а на дългогодишни приятели, разказва "Арт" от Ясмина Реза на Антон Угринов. Марк, Серж и Иван стигат до дълбоки откровения и прозрения, провокирани от модерното изкуство и от темпераментните си характери.
 
През януари на театрална сцена се завръща и най-новият проект на "Три Беарс Ентъртеймънт" - спектакълът "Дакота" на топдраматурга Жорди Галсеран, постановка на Владимир Пенев.
 
В представлението - с участието и на актрисата Александра Василева, подреденият и перфектен живот на главния герой Иполит неочаквано се преобръща.
 
След две седмици в кома, той започва да сънува кошмари, а те един по един започват да се случват. Светът на Иполит губи своите очертания и никой не може да разбере къде свършват сънищата и откъде започва реалността.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари