Христо Мутафчиев: Българинът е заспал!

Актьорът коментира трагедията във Враца
Обновена: 18 яну 2016 12:14 | 18 яну 2016 11:52, Петя Славова
57
Христо Мутафчиев: Българинът е заспал!
Снимка: архив, Булфото
Медиите са виновни за това, че хората снимат трагедии без да помагат, заяви председателят на САБ Христо Мутафчиев. Актьорът, който има три деца смята, че особена вина имат сутрешните блокове, които не спират да приканват хората да снимат и да им пращат новини.
 
Според него, всеки иска да има своята минута слава и това го прави не за да помага на полицията, колкото за да получи тази така желана популярност в социалните мрежи. 
 
Мутафчиев коментира и жестокия побой, довел до смъртта на Тодор от Враца.
 
"То е ясно, че е бито, та пребито, че да се случи това. Никой не съзнава, че мозъкът изпада в шок", обясни актьорът пред Нова тв. Самият ой призна, че има хладно оръжие в багажника на колата и е готов да го използва при необходимост.
 
"Нося си и бастун", пошегува се актьорът със здравословното си състояние, заради преживения инсулт.
 
Христо Мутафчиев възпитава децата си да бягат от подобни ситуации, въпреки че самият той не би останал равнодушен.
 
"Знам, че това води до смърт на невинен човек, но пък вътрешното ти убеждение може да каже нещо друго", каза той и сподели, че неведнъж е изпадал в такива ситуации и всеки път реагира по различен начин.
 
"Един уличен бой продължава между 3 и 7 секунди, не е като в киното, но тези секунди ти променят живота или го приключват", категоричен бе той.
 
Актьорът цитира и Стамболов от пиесата "Духът на поета" - "Хваща ме яд на този наш, заспал народ" като допълни, че българинът може и да не е скучен, но е заспал.
 
Мутафчиев играе себе си в театър Азарян в постановката "За теб", но тя не разказва за инсулта на Христо Мутафчиев, а за тежката ситуация на един образ, описан от Яна Борисова.
 
"При мен проблемът дойде не от това, че не чувам, а защото съм мъж и съм страхлив, затова не отивам на доктор". След случилото се успява да изгради имунитет да не се дразни лесно и бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
2
 
! Отговори
Спи народе преди 8 години
Който няма пари,няма право да говори!Тодор Живков1981
39
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ристьо , ти пак ли изпълзя да се изказваш бе? Що не си пиеш ракийката там, чак взел и диагнози да поставя, не са прави на Хорейшио
38
1
 
3
 
! Отговори
ссовчо преди 8 години
Дела Дела!?! Т ЖИВКОВ!?!473
37
1
 
5
 
! Отговори
1453 преди 8 години
Османската империя и Римската нямали никаква вина че Бг-то е била 7 века под чуждо управление!Заспалите хора винаги да бедни и слаби!!
36
1
 
8
 
! Отговори
Дими преди 8 години
Съжалявам колеги но не мога да се съглася с вас че Българинът е заспал ! По скоро българинът е така манипулиран че вече не може да прецени как да дейсва в такива случаи ! Щом медиите могат да манипулират дори държавните институции каква е гаранцията ако се намеся в нечия полза медиите да ме направят по голям престъпник от престъпника ! За това се намесвам само по време на бедствия ако преценя че мога да помогна а не да навредя !
35
7
 
11
 
! Отговори
свят свой преди 8 години
БЪЛГАРИНАТ Е СТРАХЛЕВ ,И ЗАТОВА Е ЗАСПАЛ И ДРЕМЕ ЧАКА ~ЧАКА~РАКА,
34
7
 
16
 
! Отговори
SS преди 8 години
а, и на мен ми се драйфа като му видя гадната мутра
33
2
 
12
 
! Отговори
SS преди 8 години
да де, ама точно тоа добре заплатен тип - маниак на ГЕРБ (ПОЗОР за България !) ли ще прави коментари и ще дава оценки и акъл ! Хич да не се бара социолог и анализатор, той е *** АнаЛЛизидач...
32
1
 
2
 
! Отговори
гостенин преди 8 години
До АнонименА КАДЕ ИСКАШ ДАБЪДЕШ СЛАГАНА ИЛИ ПОТОЧНО ДАДИГО СЖАТ
31
2
 
16
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Ристо, а ти па си много убав!
30
2
 
8
 
! Отговори
гербист-столичан преди 8 години
Истина казва, но това не е лошо, че народа е заспал.Така народа се управлява по-лесно и е по-лесно да вървим напред по пътя на прехода и реформите с шокови терапии и затягане на коланите за народа. Иначе, нямаше да можем да вървим по прекия път на лишенията, а така е по-лесно и след още 20-25г. ще свършим с прехода.
29
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А Христо Мутафчиев африканец ли е?! Не искам да бъда слагана под общ знаменател с още няколко милиона хора от подобни *** класификатори.
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Народа е *** както и този на снимката който е от виновниците да разрушите държавата през 2009 и да докарате един *** пожарникар на власт.Сега ще плащате цената.Казах го още тогава "Който сее ветрове жъне бури".
27
2
 
10
 
! Отговори
АЛОУ преди 8 години
РИСКЬООООООООО,РИСКЬО,РАДВАЙ СЕ,ЧЕ Е ЗАСПАЛ ,ОТИ ИНАЧЕ НЕЧЕМ ДА ГА МИСЛИМ ШУ ЩЕШЕ ДА СТАНЕ С ТЕБЕ У БУРГАС.
26
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българинът го приспаха с различни обещания и сладки мечти . Той спи вече 26 години и сънува как ще се събуди богат, радва се на простотиите на управляващите, и чека да го "упраят", ощесливят и освободят други, той българинът не требеа да става лош, а само да консумирка демокрасията, свободата и благата.
25
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не само е заспал, но се е зомбирал и е обърнал резбата! Слушам как големи мъже клюкарстват, като изперкали бабички. Срам!
24
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе няма значение какъв е Мутафчиев. Прав е. Всеки е бил в чужбина и знае за какво става дума. Истината боли.
23
9
 
20
 
! Отговори
заспал преди 8 години
***, лизчо, алкохолик....човек без съвест и морал, готов да се превия, извие и навие като безграбначно за да се хареса на простия човек.....
22
3
 
13
 
! Отговори
Българин преди 8 години
"Мутафчиев коментира и жестокия побой, довел до смъртта на Тодор от Враца"Днес.бг трябва да внимават с прибързаните си заключения. Нека съдът да реши.
21
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А, ти си хроничен алкохолик, който се мисли за Брат Пит...***!!!