Ваня Цветкова посреща Владо Пенев в Лас Вегас

Актьорът бил влюбен в нея преди много години
25 апр 2016 15:37, Петя Славова
12
Ваня Цветкова посреща Владо Пенев в Лас Вегас
Снимка: Facebook

Владо Пенев пристигна в Лас вегас, където го посрещна колежката му Ваня Цветкова. Двамата запечатаха щастливата си среща във Facebook.

Ваня Цветкова живее от години със сина си в САЩ, а с Владо Пенев са приятели от години.  Двамата се познават още от ученическите си години, когато са били в обща компания. Освен това Пенев бил влюбен в нея, но тя си имала друго гадже. Тя дори е една от причините актьорът да се реши да кандидатства във ВИТИЗ. На един купон тя казала: "Аз ще кандидатствам във ВИТИЗ", а той отвърнал спонтанно: "И аз ще кандидатствам!".

Актьорът до съвсем скоро се снимаше в сериала "Под прикритие". Последният му снимачен ден бе в четвъртък, пише "24 часа".  Тогава за последно Пенев се превъплъти в комисар Попов.

А поводът да е в САЩ е едномесечното му турне със Силвия Лулчева на постановката "Дуети".

Пенев и Лулчева няма да останат много във Вегас, защото турнето им ще мине през няколко града в САЩ, а после ще се пренесе в Канада.

Двамата ще играят пред българската публика в Сиатъл, Детройт, Денвър, Чикаго, Ню Йорк, Бостън, Вашингтон, Тампа, Атланта, Монреал и Торонто.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Do Dolniq преди 7 години
До АнонименXa-Xa-Xa Ti mnogo li si hubav?????
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички сезони за много зле.И като сценарий и като кастинг,актьорски превъплъщения,специални ефекти...Цялата работа е да се източат едни пари от БНТ.Препоръчвам на сценаристите и режисьорите да си извадят бележниците и да седнат да гледат Baordwalk Empire или Breaking Bad или Ray Donovan
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Влатко Пенев и Зарко Бахара са много добри актьори, но Мартин Шматката не става.
2
1
 
6
 
! Отговори
Турчина Мехмед преди 7 години
От вчера съм без Фейсбук и се чувствам някак си пречистен и безгрижен. Изтриха ме гадовете. И да не си мислят че ми пука. Хим не ми трябва акаунт там.?
1
4
 
7
 
! Отговори
Турчина Мехмед преди 7 години
На светлинни години сме от южнокорейското кино! По брутални екшъни и трилъри не съм виждал. Само руснаците имат няколко много яки попадения.