Стефка Янорова: С театър никой не може да забогатее!

Не трябва обаче да идеализираме Запада, призова тя
27 дек 2016 13:20,
10
Стефка Янорова: С театър никой не може да забогатее!
Снимка: bgonair.bg

Навръх Стефановден актрисата Стефка Янорова гостува в "България сутрин", където призна, че само с театър е невъзможно да се живее в България. Тя обаче призова да не идеализираме Запада и да спрем да се занимаваме със случващото се навън.

"Канчето ни е пробито, защото сме позволили да ни го пробият. С театър можеш да се издържаш в Русия и на още 1-2 места. Театърът е изкуство, от което никой не може да забогатее", каза актрисата.

Стефка Янорова отчете, че постоянно говорим какви не сме и колко неща ни липсват, но подчерта, че благодарение на честите си пътувания непрекъснато среща удивителни хора.

Гостът на Bulgaria ON AIR призова да отворим повече очите и сърцата си, за да не сме толкова затворени в собствените си светове.

Според нея има пари за култура, но въпросът е как се харчат те. "Не може да се прелива от пусто в празно години наред и да се очаква, че парите ще се увеличават", настоя актрисата.

Тя е на мнение, че вече е изгубена мярката за всичко. По думите й никой не иска да поеме отговорността да завърши реформата в театъра.

"Българите обичаме да не поемаме отговорност и някой друг да ни е виновен", каза още Янорова и призова да се дават повече възможности на младото поколение.

"Младите са много конкретни в това, което искатq и знаят как да го постигнат", категорична е актрисата.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: театърСтефка Янорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама Стеефче,станахте много бре!Всякой иска спортист и артист да става!Колкото за забогатяването,кой беше против Тръмп,все Холиивудски величия с къщи за мил. Долари!
8
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Stefke stani minister na kulturata deputat ili president schte sabogatee6 hvani mutra i ok sascho majonesata ili njakoi s kasino hoteli barove i schte si ok
7
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Naprotiv v nc. Mc mnogo sabogataha s laji obeschtania i tjatar
6
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми Стефке Янорова!? Кат не може да се забогатее от театър ти що чиниш тогава у театрото? Оти не си на село со големата мотика у царевицата и бодило? Да видиш какви пари падат там! Или стани даскалица за 450 лв чисти на месец и главата ти да стане као шиник от гюрултия! Стефкеее! Стефкее! Цела България ....
5
0
 
34
 
! Отговори
AZ22 преди 7 години
Работя на запад, но имам колега от Украйна. Той ми сподели, че най-много му липсва театъра и операта, защото бил свикнал да ходи всеки месец поне веднъж на театър или опера. А тук не може да си го позволи - билета е поне 50 Евро.
4
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледах я Стефка Янорова - добре играе, хареса ми, а това не се случва често при мен. Мисля, че заслужава да е по-известна.
3
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С театър никой не можел да забогатее???!!?!Ако то затова всички актьорчета са по филмите и отделно си играят в театъра. И взимат по хиляди левове за излязла нова серия. И си карат нови автомобили и си плащат сметките и се хранят добре и гледат семейства. Какво повече искат актьорчетата, не мога да разбера?!Искат да са като Тръмп ли?! Бaси смешниците!
2
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми че отивай в русия *** ко та спира?
1
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напротив! Някои политици забогатяха с театър.