Втори шанс за "Нощ на ансамблите", ще има още един спектакъл

Той ще бъде на 2 май 2018 г. в НДК
1 ное 2017 17:15, Петя Славова
0
Втори шанс за "Нощ на ансамблите", ще има още един спектакъл
Снимка: Артишок

Третото издание на "Нощ на ансамблите“, което събира на една сцена трите най-големи български фолклорни състава - "Филип Кутев”, "Тракия” и "Пирин“, се радва на изключителен интерес от българската публика и билетите за спектакъла в София на 13 ноември вече са разпродадени.

От днес в продажба са пуснати билети за извънредно издание на спектакъла на 2 май 2018 година в зала 1 на НДК на цени от 15 до 40 лева.

Билетите за първото издание на събитието в Пловдив на 16 ноември също за изчерпани, като вече са пуснати в продажба допълнителни седящи места на трибуните на цени от 15 и 20 лева. Ограничен брой свободни места все още има за събитието във Варна на 15 ноември.

В програмата на спектакъла тази година са заложени масови и камерни танци, оркестрови изпълнения, ансамблови песни, акапелни изпълнения, а в края му всички над 200 изпълнителя ще се съберат заедно на сцената в едно общо хоро. Участниците ще сменят различни костюми за всяко от изпълненията в съответствие с етнографската област, така че да представят фолклорното ни наследство максимално автентично и въздействащо.

 Ансамблите "Филип Кутев“, "Тракия“ и "Пирин“ ще излязат на една сцена на 13 ноември 2017 година и на 2 май 2018 година в зала 1 на НДК, на 15 ноември в Двореца на културата и спорта във Варна и на 16 ноември в зала "Колодрума“ в Пловдив.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари