100 минути смях с Димитър Рачков

Актьорът стартира от Варна с комедиен спектакъл
25 яну 2018 13:14,
38
100 минути смях с Димитър Рачков
Снимка: Bulfoto, архив

100 минути лафове и смях до пръсване с Димитър Рачков, но не пред телевизора, а на театралната сцена. Срещите с талантливия актьор стартират през март, но не от София.

Въпреки сериозните си телевизионни ангажименти актьорът се е захванал и подготвя театрална изненада за многобройните си почитатели, потвърдиха от "Глобал груп".

Актьорът е признавал, че му липсва по-активната изява в театара, за която сега определено е намерил време. Успоредно с новото си начинание, Рачков ще ни разсмива и от малкия екран заедно с колегата си Васил Василев-Зуека. Те отново ще бъдат водещи на тв шоуто "Като две капки вода".

А "Забраненото шоу на Рачков", както ще се казва комедийният моноспектакъл, ще въведе зрителя в кухнята на телевизията. "Как се правят новините? Лъжат ли ни рекламите? Какво работи продуцентът? Свършват ли някога сапунените сериали?" - е част от анонса на спектакъла.

Актьорът ще разсмива, шегувайки се със сутрешните тв предавания, холивудските екшъни, "Бай Брадър", прогнозата за времето, кулинарните предавания и спортните емисии.

От екипа разкриват, че Рачков ще избира хора от публиката, които ще се качват при него на сцената и ще стават участици в спектакъла. Първите представления са на 28 и 29 март от 19 часа в зала 1 на Фестивалния и конгресен център във Варна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рачков засрамен се бе.Стига си писал коментари.
11
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема е че в България всеки завършил Натфиз се мисли за комик.В Сащ има много комици които чрез хумора са преодолели лоши моменти в техния живот и след това тръгват да обикалят.
10
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НъцкиРачков се *** и нищо друго. В България всеки може да се обяви за комик.
9
9
 
19
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 6 години
ДОБЪР КОМИК, НО СЕЛЕНИЯТА МУ ПРЕКАЛЯВА.
8
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие *** ли сте какво значение има от коя партия е (разбира се стига да не е от БСП или ДПС) от която и друга партия да е няма значение. Рачков е номер едно
7
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори в световен мащаб няма комик който да ме разсмива повече от Димитър Рачков :D Уникален е !
6
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такъе бездарник, но лакей на Суджуците рядко се среща.
5
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рачков е най-добрия комик който някога съм виждал. Относно първия коментар за Мистър Бийн винаги едно и също - прави се на бавноразвиващ и се държи дeбилнo и тва трябва да ми е смешно ли?
4
6
 
30
 
! Отговори
Тъжно и жалко преди 6 години
"Съвременният" демокрадически хумор - дебелашки шеги поднесени с много крясъци, противно хилене и кълчене. Спомням си прекрасните артисти Георги Парцалев и Никола Анастасов. Какво падение за четвърт век.
3
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалък ***, провали си кариерата в поръчковото предаване на арменеца.
2
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И този е сложен по "партийно" разпределение от #КОЙИзтъркан и меркантилен още от детството.Храчков - президент на КонцЛагер в Сибир
1
19
 
31
 
! Отговори
Нъцки преди 6 години
Храчков много дразни и вече се изтърка. От 10 години едни и същи просташки лафове.Ако искате да видите истински комик от класа гледайте Джордж Карлин. Или Бил Хикс.От забавните - Мистър Бийн. Винаги ми вдига настроението.Във България "комиците" са гола вода.