Радина призна: 1-2 килца отгоре ще ми се отразят добре!

Актрисата се подготвя за репетиции на спектакъла "Идиот"
7 фев 2018 22:32, Екип на Tialoto.bg
31
Радина призна: 1-2 килца отгоре ще ми се отразят добре!
Снимка: moeto-zdrave.life

Видеоблоговете на Радина Кърджилова в moeto-zdrave.life предизвикват интерес, а феновете не само лседят как преминава един неин ден, но и как изглежда. Преди близо две седмици се повдигна въпроса дали наистина актрисата живее здравословно и не са ли килограмите й в долната граница.

Тя отнесе и доста негативни коментари относно слабата си фигура, но твърди, че се чувства повече от добре. Независимо от нападките, че изглежда анорексично и трябва да качи 5-10 кг. Самата тя внесе повече яснота.

"Скъпи приятели, благодаря за вашето внимание към мен, затова, че сте проявили загриженост по отношение на промяната във вида ми, която беше приета от мнозина не много благосклонно. Преди няколко месеца спрях да кърмя сина ми Христо и метаморфозата на тялото ми след това спря на тази точка или килограми, които нося в момента. И, повярвайте ми, чувствам се добре и ги нося с лекота.

Причината да спра да кърмя сина ми Христо беше началото на моите репетиции на спектакъла "Идиот" на Достоевски. Вече усещам, че дойде времето да възвърна старата си форма, въпреки че не виждам какво й има на тази, но може би наистина едно-две килца отгоре ще ми се отразят добре.

Но умерено, защото играя в представления, където се изисква добра кондиция на тялото, финес и острота на движенията", заяви Радина в блога си.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радина или Луиза и двете са опасно и некрасиво кльощави.
22
0
 
12
 
! Отговори
Pigi преди 6 години
...спектакъла "***" на Достоевски? Не знаех че Дистоевски е писал пиеси...
21
3
 
14
 
! Отговори
Сторм преди 6 години
Спряла да кърми детето си защото трябвало да почне репетиции??? Е значи не ства дума за едно две кила да качи на фигурата си, а ако може няколко мозъчни гънки да и се образуват ама няма как. Така че пази боже сляпо да прогледа и бедняк на кон да се качи!
20
5
 
12
 
! Отговори
А преди 6 години
11, ако си мислиш, че анорексията е болест на суетата, прочети малко специализирана психиатрична литератураи не се излагай. Проблемът е много сериозени общо взето веднъж заболели, такива хора могат в най добрия случай да бъдат поддържани, не и излекувани.
19
0
 
28
 
! Отговори
До автора на статият преди 6 години
Спектакълът "Ид*иот" НЕ е на Достоевски, а е ПО Достоевски. "Ид*иот" е роман написан от писателя Фьодор Достоевски. А едно време журналистика се влизаше с литература, а сегааа....??!!
18
1
 
16
 
! Отговори
До Сп??нс преди 6 години
"Бъд Спенсър имаше не 1-2 , а 102 килца повече и никога във филмите му не съм видял да му пречат в пластичното изразяване на героя."Беше велик!Поклон!Къде го сравняваш с нашите дилетанти тук? То си е направо обида за истинския професионализъм.
17
0
 
16
 
! Отговори
65 преди 6 години
Няколко килца,но и акъл в главата и трябват.Поне да беше изчакала да и ,,мине,тревата ,па да се беше снимана
16
0
 
12
 
! Отговори
Сп??нс преди 6 години
Бъд Спенсър имаше не 1-2 , а 102 килца повече и никога във филмите му не съм видял да му пречат в пластичното изразяване на героя. То много ясно че ако качиш 2 килца само в сутиена ще загубиш координация и баланс .
15
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това момиче е мъчено от онзи пияница Донков, който я биеше сутрин и вечер. А тя изобщо не пиеше алкохол. Живееше в блока на един приятел. Само пиене, оргии, скандали. Неин си е живота, тя си решава.
14
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Объркаха това момиче разните му незнайни артисти и техния начин на живот. Като допълнение е и съпругът и, онзи Донков, който не е добре с главата. Пият и я бие. Изобщо откачена работа.
13
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е до 1-2 килца. Жената изглежда направо болна.
12
4
 
26
 
! Отговори
Шмрък преди 6 години
Трябва първо да намали белото
11
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе кой я лансира тази, постоянно статии за нея, а не знам някой да я харесва като актриса. Стана известна покрай "Стъклен дом", а там всички харесвахме Луиза Григорова. Да де, ама зад Луиза няма лоби и не четем за нея, а за Радина.
10
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радина не ми изглежда толкова суетна, че да се разболее от анорексия, пък и тя е по-присъща за тинейджърките. Имам познати, при които се получи подобен ефект, без категорично да са анорексички, просто майчинството е тежка и изморителна работа, а и често хормоните оказват влияние на теглото в такъв момент.
9
3
 
40
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Изглежда като болна .
8
4
 
30
 
! Отговори
. преди 6 години
Не си кърмила детето за да играе някъде ...
7
30
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен пък ми харесва така, защо всички родили скоро жени трябва да са прасета?! Пък и е много по-логично покрай грижите за детето да не ти остава време да хапнеш, а същевременно гориш доста енергия, кърменето също помага за отслабването. Всичко друго дето ви разправят родилките е оправдание за лакомията и мързела им ;)
6
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като начало трябва да намали яденето на пердах от оня алкохолик. Наистина има доста изтормозен вид
5
1
 
44
 
! Отговори
20 преди 6 години
Радино, не го гледай тоя Донков, гледай си детето, дано то да наддава както трябва.
4
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 4 Донков мъжа й алкохолика да не би да е по-пълен от нея? Къде да блее? Гледа си уискито , а нея я има за нормална сухавица.