Звездни театрали "В какво се замесих"

Открита сцена от 1 юни
29 май 2018 13:23, Петя Славова
0

Открита сцена със стенд ъп комедии и различни театрални постановки започва на 1 юни с моноспектакъл и ще продължи до края на месеца - организатори и актьори в студиото на Bulgaria ON AIR.

В него ще вземат участие актьорът и режисьор Ованес Торосян, Николай Станоев, Стефания Колева, която ще блесне в премиера на постановката "В какво се замесих" и още много популярни български артисти.

Концепцията на фестифала е да може да сменя локациите си в София и другите градове, каза Деница Аргуропулос, която е организатор на събитието.

"Предвиждат се стенд-ъп комедии, а настроението ще бъде по-комфортно и по-кабаретно" допълни организаторката.

Авторският спектакъл, в който ще участва Николай Станоев е история за живота в България, за загубената духовност на българина, но разказано по комичен начин и ще включва 7-8 забавни образи, живеещи в България, както и техните мечти и стремежи.

"Придружаващата тематика е надпревара за късометражно кино. На 1 юни ще разберем темата и на 27 юни ще се излъчат най- добрите късометражни филми, като всеки може да участва със свой авторски филм дори да е направен със смартфон" обяви в "България сутрин" Аргуропулос.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари